Ο Billy Joel ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του στο Madison Square Garden, μετά από 10 χρόνια και 150 συναυλίες

Instagram @billyjoel

Η πρώτη από τις 10 τελευταίες συναυλίες θα πραγματοποιηθεί στις 20 Οκτωβρίου 2023.

Ο Billy Joel και η Madison Square Garden Entertainment ανακοίνωσαν ότι ο τραγουδιστής θα τερματίσει την περιοδεία του στο εμβληματικό χώρο της Νέας Υόρκης τον Ιούλιο του 2024, μετά από 10 χρόνια και περίπου 150 συναυλίες. Η πρώτη από τις 10 τελευταίες συναυλίες θα πραγματοποιηθεί στις 20 Οκτωβρίου 2023.

Σε όλη τη διάρκεια της πορείας του, ο Joel έχει πουλήσει περισσότερα από 1,6 εκατομμύρια εισιτήρια.

 

 

Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, στην οποία συμμετείχαν ο Joel, ο Διευθύνων Σύμβουλος της MSG, James Dolan και ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Eric Adams.
   
«Υπάρχει μόνο ένα πράγμα που είναι περισσότερο Νέα Υόρκη από τον Billy Joel κι αυτό είναι μια συναυλία του Billy Joel στο MSG», δήλωσε ο δήμαρχος Adams. «Για περισσότερα από 50 χρόνια, η μουσική του Billy καθόρισε την πόλη μας και μας έφερε κοντά. Εκ μέρους 8,5 εκατομμυρίων Νεοϋορκέζων, συγχαρητήρια Billy , για μια ιστορική σειρά sold-out παραστάσεων στο MSG, και σε ευχαριστώ που φέρνεις χαρά σε όλους μας».

 

 

«Η σειρά franchise του Billy Joel έχει γράψει ιστορία, όχι μόνο για το Madison Square Garden, αλλά και για τη μουσική βιομηχανία συνολικά», είπε ο Dolan. «150 sold out συναυλίες είναι ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα... Ο Billy έχει πάντα ένα σπίτι εδώ στο MSG, παρόλο που το residency πλησιάζει στο τέλος του με την 150η εμφάνισή του».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ