Από ποια ασθένεια πάσχει ο Χούλιο Ιγκλέσιας; Αναφέρεται ότι ξέχασε τα τραγούδια του

Ο 79χρονος τραγουδιστής Χούλιο Ιγκλέσιας, βρίσκεται εδώ και καιρό απομονωμένος σε καθεστώς μυστικότητας, κάτι που έχει ανησυχήσει τους θαυμαστές του, καθώς η υγεία του φαίνεται να χειροτερεύει, ενώ ήδη κυκλοφρούν κάποιες εκδοχές για την τρέχουσα κατάστασή του.

Σύμφωνα με τους παρουσιαστές του προγράμματος «A la tarde» στο America TV της Αργεντινής, ένας παλιός τραυματισμός του τον αναγκάζει να χρησιμοποιεί αναπηρικό καροτσάκι, με την ψυχική του υγεία να μην βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Η δημοσιογράφος Cora Debarbieri διαβεβαίωσε ότι «είχε ένα τρομερό ατύχημα όταν ήταν πολύ μικρός και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση στη σπονδυλική στήλη και αυτό του έφερε πολλούς πόνους και πολλές ταλαιπωρίες σε όλη του τη ζωή».

Εν τω μεταξύ, ο παρουσιαστής Matías Vázquez πρόσθεσε ότι η κίνηση και η μνήμη του Χούλιο Ιγκλέσιας δεν λειτουργεί σωστά, γι' αυτό «δεν θυμάται πλέον ούτε τα δικά του τραγούδια».

Ο Vázquez ανέφερε επίσης ότι ο 79χρονος τραγουδιστής δεν αποκαλύπτει τίποτα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, έχοντας απομονωθεί, κόβοντας τις επαφές  με αρκετούς από τους φίλους του.

Ο γιος του Χούλιο Ιγκλέσιας ζητά να μιλήσει με τον πατέρα του

«Δεν θέλω χρήματα, το μόνο που ψάχνω είναι μια συνάντηση μαζί σου, για να μπορέσω να σου μιλήσω», δήλωσε ο γιος του, ο οποίος δεν έχει αναγνωριστεί από τον πατέρα του.

Ο Χαβιέρ Σάντος είναι ο 47χρονος φερόμενος γιος του Χούλιο Ιγκλέσιας, ο οποίος προσπαθεί εδώ και τρεις δεκαετίες να κάνει τον Ισπανό τραγουδιστή να αναγνωρίσει το γεγονός ότι είναι πατέρας του.

«Όλοι οι φίλοι και γνωστοί του Χούλιο Ιγκλέσιας, τον τελευταίο καιρό, δεν μπορούν να τον προσεγγίσουν, καθώς δεν σηκώνει το  τηλέφωνο και δεν απαντάει στις κλήσεις και αυτό είναι που με ανησυχεί», πρόσθεσε η δημοσιογράφος Cora Debarbieri.
 

Video Url