«The Teacher»: Δείτε το ψυχεδελικό δεκάλεπτο βίντεο των Foo Fighters λίγο πριν την κυκλοφορία του «But Here We Are»

Instagram @foofighters

Είναι εβδομάδα κυκλοφορίας νέου άλμπουμ για τους Foo Fighters, με το «But Here We Are», το οποίο είναι προγραμματισμένο να βγει αυτή την Παρασκευή. Μόλις λίγες μέρες απομένουν και το συγκρότημα μοιράστηκε ένα τελευταίο ορεκτικό με τη μορφή του 10λεπτου ροκ έπους, «The Teacher».

Σύμφωνα με το Consequence, το «The Teacher» βρίσκει τους Foo Fighters να ακούγονται «πιο απειλητικοί και αβέβαιοι από ό,τι έχουν κάνει σε οποιοδήποτε σημείο στα 25 και βάλε χρόνια τους».

Το τραγούδι συνοδεύεται από μια ταινία μικρού μήκους σε σκηνοθεσία του multimedia καλλιτέχνη, Tony Oursler, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω. Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, ο Oursler έγινε γνωστός στην μπάντα μέσω της δουλειάς του με τον David Bowie, συγκεκριμένα για το βίντεο του «Where Are We Now?».

Οι Foo Fighters έχουν ήδη δώσει μια πρώτη γεύση του «But Here We Are» με τα singles, «Rescued», «Under You» και «Show Me How». Το περασμένο Σαββατοκύριακο, εμφανίστηκαν τόσο στο φεστιβάλ Boston Calling όσο και στο Sonic Temple. Η υπόλοιπη περιοδεία τους περιλαμβάνει εμφανίσεις σε φεστιβάλ στο Bonnaroo, στο Louder Than Life, στο Austin City Limits και στο Riot Fest, καθώς και headline συναυλίες με support τους The Breeders.

 

 

Video Url