Δείτε τους Foo Fighters να διασκευάζουν το «March of the Pigs» των Nine Inch Nails, με τον νέο τους ντράμερ

Instagram @foofighters

Την Κυριακή, οι Foo Fighters ολοκλήρωσαν την εμφάνισή τους στο φετινό Sonic Temple Art & Music Festival στο Κολόμπους του Οχάιο. Ήταν η τρίτη συναυλία του συγκροτήματος με τον νέο live ντράμερ, Josh Freese. 

Για να τον συστήσει στους πιστούς των Foo Fighters, ο Dave Grohl αφιέρωσε ένα μέρος του σετ σε μερικά τραγούδια από τα προηγούμενα συγκροτήματα του Freese. Ανάμεσα σε αυτά, ήταν και μια σύντομη αλλά επική διασκευή του «March of the Pigs» των Nine Inch Nails.

 

Video Url

 

Η διασκευή στο «March of the Pigs» ήταν μέρος ενός medley που περιλάμβανε επίσης το «Whip It» των Devo και το «Blurry» των Puddle of Mudd. Πριν μπει στους Foo Fighters, ο Freese έπαιζε ντραμς για τους NIN μεταξύ 2005 και 2008 και πήρε μέρος στην δημιουργία του άλμπουμ των Puddle of Mudd, «Come Clean» το 2001. Δείτε παρακάτω πλάνα που απαθανάτισαν οι θαυμαστές της μπάντας.

Αυτό το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι Foo Fighters ήταν επίσης headliners στο Boston Calling Festival, όπου εμφανίσθηκαν για μερικά τραγούδια ο γιος του Taylor Hawkins, Shane και η κόρη του Dave Grohl, Violet. 

Όσο για τους Nine Inch Nails, μόλις αποκαλύφθηκε ότι ο τραγουδιστής τους,Trent Reznor και ο παραγωγός Atticus Ross είναι πίσω από το soundtrack της νέα ταινίας, Teenage Mutant Ninja Turtles.
 

Video Url