Dogstar: Η μπάντα του Keanu Reeves από την δεκαετία του '90, επέστρεψε ζωντανά στη Καλιφόρνια

Οι Dogstar, η μπάντα του Keanu Reeves της δεκαετίας του '90, πραγματοποίησε την πρώτη της ζωντανή εμφάνιση αυτό το Σαββατοκύριακο στο BottleRock Festival, στην Napa Valley της Καλιφόρνια.

 

 

Το συγκρότημα έπαιξε κομμάτια από τα δύο προηγούμενα στούντιο άλμπουμ του, το «Our Little Visionary» του 1996 και το «Happy Ending» του 2000, μαζί με νέα τραγούδια από την νέα τους, άτιτλη ακόμη κυκλοφορία τους.

 

 

Αποτελούμενοι από τον μπασίστα Keanu Reeves, τον ντράμερ Robert Mailhouse και τον τραγουδιστή-κιθαρίστα Brett Domrose, οι Dogstar κυκλοφόρησαν δύο άλμπουμ και ένα EP από το 1996 έως το 2002, πριν το συγκρότημα διαλυθεί. Νωρίτερα αυτό το μήνα ανακοίνωσαν ότι νέα μουσική και ζωντανές εμφανίσεις είναι στο πρόγραμμα.

 

 

Σε μια συνέντευξη στο Billboard πριν από την συναυλία, ο Reeves περιέγραψε τους Dogstar ως «κάτι που είναι μέρος της ζωής μου». Συζητώντας τους λόγους για την επανένωση της μπάντας, εξήγησε: «Μου έλειψε να παίζουμε μαζί, να συνθέτουμε τραγούδια και να κάνουμε συναυλίες. Είναι κάτι που πάντα μου έλειπε και φτάσαμε σε ένα σημείο όπου δεν παίζαμε πια. Μόλις αρχίσαμε να παίζουμε και αισθανθήκαμε άνετα, θετικά και δημιουργικά, τότε πήραμε την απόφαση και είπαμε: Εντάξει, ας το κάνουμε αυτό».

 

 

Αν και οι Dogstar έχουν έναν grunge ήχο, ο Reeves παραδέχτηκε πρόσφατα ότι το αγαπημένο του συγκρότημα αυτή την περίοδο είναι η dream-pop μπάντα, Alvvays. Ο ηθοποιός πρωταγωνίστησε τελευταία φορά στο John Wick Chapter 4 και θα εμφανιστεί στη συνέχεια σε μια μαύρη κωμωδία σε σενάριο και σκηνοθεσία του Jonah Hill καθώς και σε μια ταινία του Aziz Ansari με συμπρωταγωνιστή τον Seth Rogen.

 

Video Url