Οι Foo Fighters παλεύουν με την απώλεια του Taylor Hawkins, στο νέο σινγκλ «Show Me How»

Instagram @foofighters

Οι Foo Fighters μετρούν αντίστροφα τις μέρες για το νέο τους άλμπουμ «But Here We Are». Πριν την επίσημη κυκλοφορία του στις 2 Ιουνίου, το συγκρότημα μοιράστηκε άλλο ένα σινγκλ που ονομάζεται «Show Me How», το οποίο περιλαμβάνει guest φωνητικά από την κόρη του Dave Grohl, Violet Grohl.

Στιχουργικά, το «Show Me How» περιγράφει πως είναι να  παλεύεις με την απώλεια - ένα επίκαιρο θέμα που έχει ιδιαίτερα μεγάλο βάρος μετά τον θανάτο του Taylor Hawkins: «Where are you now?/ Who will show me how?» τραγουδάει ο Grohl μαζί με την κόρη του. «You have a minute for me?/ If you don’t mind, I’ll be stopping by». 

Ακούστε το τραγούδι παρακάτω.

 

Video Url

 

Το «Show Me How» ακολουθεί τα προηγούμενα σινγκλ «Rescued» και «Under You». Οι Foo Fighters μόλις ξεκίνησαν την περιοδεία τους για το 2023, με τον νέο ντράμερ, Josh Freese. Μαζί με τις headline εμφανίσεις τους, με την υποστήριξη των The Breeders, θα δώσουν το παρόν σε φεστιβάλ όπως: Boston Calling, Bonnaroo, Louder Than Life, Austin City Limits και Riot Fest. 

Ο Dave Grohl δεν συγκράτησε τα δάκρυά του, πριν το «Cold Day in the Sun»

Οι Foo Fighters έπαιξαν την πρώτη τους πλήρη συναυλία μετά τον θάνατο του Taylor Hawkins, στο Pavilion του New Hampshire το βράδυ της Τετάρτης. Με τον Josh Freese ως νέο ντράμερ περιοδείας, το συγκρότημα έπαιξε ένα χορταστικό σετ 21 τραγουδιών μπροστά σε ένα sold-out πλήθος 6.000 ατόμων.

 

 

Μετά την ερμηνεία του «These Days», η βραδιά πήρε μια συναισθηματική τροπή, όταν οι Foo Fighters έπαιξαν το κομμάτι του Taylor Hawkins που έγραψε το 2005, «Cold Day in the Sun» για πρώτη φορά μετά από περισσότερα από πέντε χρόνια.

Ένας βουρκωμένος Dave Grohl είπε στο κοινό: «Θα πρέπει να πω ότι αυτό είναι κάτι που ποτέ δεν πίστευα ότι θα έπρεπε να κάνω. Αλλά, θα προσπαθήσω να το κάνω», καθώς προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του. Αποκτώντας την ψυχραιμία του, πρόσθεσε: «Ο Taylor έγραψε αυτό το τραγούδι. Το τραγουδούσαμε μαζί».
 

Δείτε παρακάτω τους Foo Fighters να παίζουν το «Cold Day in the Sun» του Taylor Hawkins:

Video Url