Θαυμαστής της Taylor Swift πούλησε νερό βροχής από μία συναυλία της, για 250 δολάρια το κομμάτι

Instagram @onlyinbos, taylorswift

Τα εισιτήρια για την περιοδεία της Taylor Swift, «The Eras Tour» δεν ήταν ακριβώς φθηνά, αλλά ένας θαυμαστής από την Μασαχουσέτη είχε μια φαεινή ιδέα για να κερδίσει μερικά από τα χρήματά του πίσω.

Μια ανάρτηση στο Facebook Marketplace φαίνεται να διαφημίζει μικρά δοχεία γεμάτα με το νερό της βροχής που έπληξε το σόου της Swift στο Gillette Stadium το περασμένο Σάββατο, στην  τιμή των 250 δολάρια ανά τεμάχιο.

Δεν είναι σαφές πόσες ακριβώς παρτίδες πούλησε αυτή η επιχειρηματική ιδέα. Φαίνεται ότι η ανάρτηση στο Facebook Marketplace έκτοτε καταργήθηκε, αλλά σύμφωνα με την εφημερίδα Page Six, τα δοχεία που περιείχαν το νερό προήλθαν από ένα τοπικό κατάστημα πώλησης ινδικής κάνναβης που ονομάζεται Happy Valley . 

Ενώ μερικοί άνθρωποι έσπευσαν να κοροϊδέψουν το εν λόγω εγχείρημα, κάποιοι άλλοι ενθουσιάστηκαν με την πολύ έξυπνη αυτή ιδέα: «Το νερό προέρχεται από τον χώρο στάθμευσης ή μέσα από το στάδιο;» ρώτησε ένας χρήστης του Instagram. Ένας άλλος το πήγε ένα βήμα παραπέρα: «Το νερό είναι από τα μπροστινά καθίσματα ή από τον εξώστη;»

Δείτε παρακάτω μια φωτογραφία του συσκευασμένου βρόχινου νερού παρακάτω.

 

 

Η συναυλία του Σαββάτου δεν ήταν η μόνη παράσταση στην «Eras Tour»  που είχε τους θαυμαστές να περίμεναν έξω στη βροχή μέχρι να βγει η Swift. Το τρίτο και τελευταίο σόου της στο Nashville αντιμετώπισε μια καθυστέρηση τεσσάρων ωρών λόγω της βροχόπτωσης, η οποία δεν επέτρεψε την ολοκλήρωση του σετ των 45 τραγουδιών. 

Και για όσους ήθελαν να παρακολουθήσουν την συναυλία της Swift, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν εισιτήρια, μην ξεχνάτε τον θαυμαστή της που έκανε αίτηση με επιτυχία για να εργαστεί ως φύλακας σταδίου, μόνο και μόνο για να παρακολουθήσει ένα από τα σόου της.