Ο ντράμερ των Def Leppard, Rick Allen, μιλάει για την επίθεση που δέχτηκε στη Φλόριντα πριν δύο μήνες

Instagram @rickallenlive

Νωρίτερα φέτος, ο ντράμερ των Def Leppard, Rick Allen, δέχτηκε μια απροκάλυπτη επίθεση στη Φλόριντα και τώρα ο θρυλικός ρόκερ μιλάει για το περιστατικό στην πρώτη του συνέντευξη από τότε που συνέβη το ατυχές γεγονός.

Τον Μάρτιο, ενώ ο Allen βρισκόταν στη Φλόριντα για μια συναυλία με τους Mötley Crüe δέχθηκε επίθεση ενώ κάπνιζε ένα τσιγάρο έξω από το ξενοδοχείο του. Τώρα, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, Good Morning America για να μοιραστεί την εμπειρία του.

«Άκουσα μερικά βήματα και μετά είδα κάτι σαν λάμψη και το επόμενο πράγμα που ήξερα ήταν ότι ήμουν στο έδαφος», είπε ο Allen στον ανταποκριτή του ABC News, Phil Lipof. «Έπεσα με την στην πλάτη στο έδαφος και στην συνέχεια χτύπησα το κεφάλι μου στο πεζοδρόμιο». Ο ντράμερ συνέχισε περιγράφοντας, «Άπλωσα το χέρι μου στον αέρα γιατί νόμιζα ότι θα δεχόμουν ξανά επίθεση. Και φώναξα:  “Δεν είμαι απειλή για σένα”. Δεν νομίζω ότι ήξερε ποιος ήμουν, αλλά πρέπει να είχε δει ότι δεν ήμουν απειλή γιατί έχω μόνο ένα χέρι». 

Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη.

 

Video Url

 

Σε μια αρχική δήλωση, που κοινοποιήθηκε από το ABC News μετά την επίθεση, ο Allen ξεκίνησε λέγοντας: «Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας. Η αγάπη και οι προσευχές σας πραγματικά βοηθούν». Στη συνέχεια διευκρίνισε, «Η σύζυγός μου Lauren [Monroe] ευτυχώς δεν ήταν μαζί μου τη στιγμή του συμβάντος. Είμαστε μαζί τώρα και προσπαθούμε να αναρρώσουμε σε ασφαλές χώρο».

Και συνέχισε, «Καταλαβαίνουμε ότι αυτή η πράξη βίας μπορεί να προκαλέσει οργή σε πολλούς ανθρώπους. Μαζί με αγάπη, όλοι μπορούμε να περάσουμε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Οι θαυμαστές του εμβληματικού ροκ συγκροτήματος γνωρίζουν ότι ο Rick Allen παίζει ντραμς με το δεξί του χέρι, καθώς και με τα πόδια, αφού έχασε το αριστερό του χέρι το 1984 μετά από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Το χέρι του Rick Allen κόπηκε κατά την σύγκρουση, αλλά οι γιατροί κατάφεραν αρχικά να το επανασυνδέσουν. Ωστόσο, ο μουσικός έπαθε μόλυνση με αποτέλεσμα να χρειαστεί ακρωτηριασμό όλο του το χέρι. Τελικά επανήλθε και με την συμπαράσταση από το υπόλοιπο συγκρότημα συνέχισε ως ντράμερ των Def Leppard.

 

Video Url