Noel Gallagher: «Ο νεότερος εαυτός μου θα με μαχαίρωνε για τη συνεργασία μου με τον Damon Albarn»

Wikimedia Commons / Sean Reynolds, Rama

Ο Noel Gallagher μίλησε για τη συνεργασία του το 2017 με τον «αντίπαλο» των Oasis και frontman των Blur, Damon Albarn, λέγοντας ότι ένας νεότερος Noel θα είχε αντιδράσει στην είδηση της συνεργασίας τους, μαχαιρώνοντας τον εαυτό του στα γεννητικά όργανα.

Μιλώντας στο περιοδικός The Big Issue, ο 55χρονος πλέον σταρ της Britpop αναφέρθηκε στην συνεργασία του και στα δεύτερα φωνητικά που έκανε στο κομμάτι «We Got the Power» των Gorillaz, λέγοντας: «Τι θα σκεφτόταν ο νεότερος εαυτός μου αν δούλευα με τον Damon Albarn; Θα εξαρτιόταν εξ ολοκλήρου από ποια πλευρά του κρεβατιού μου θα σηκωνόμουν εκείνη τη μέρα. Αν με έπιανες σε μια καλή μέρα, θα έλεγα: Ναι, θα μπορούσα να το δω να συμβαίνει αυτό. Σε μια κακή μέρα, θα μαχαίρωνα τον εαυτό μου στα γεννητικά όργανα».

Ο Gallagher σκέφτηκε επίσης την εποχή που συνάντησε τον David Bowie, λέγοντας ότι «δεν θυμάται καθόλου» τη συνάντηση. «Πήγα να δω τον David Bowie και τον Morrissey στο Wembley Arena τη δεκαετία του '90», είπε. «Ήμουν φτιαγμένος και μεθυσμένος… Με πήγαν να δω τον David Bowie στο καμαρίνι του και δεν το θυμάμαι καθόλου. Θυμάμαι ότι μπήκα μέσα και έβαζε μακιγιάζ σε έναν καθρέφτη και αυτό είναι όλο».

Συνεχίζοντας, ο Gallagher εξήγησε ότι μετανιώνει για τον τρόπο που ενήργησε εκείνο το βράδυ. «Αν μπορούσα να επιστρέψω, θα το εκτιμούσα πολύ περισσότερο», είπε. «Θα του έλεγα τι σήμαινε για μένα μεγαλώνοντας και πόσα σημαίνει για μένα τώρα».

Όλα αυτά έρχονται καθώς κυκλοφορούν εικασίες ότι οι Oasis μπορεί να επανασυνδεθούν για «τέσσερις μεγάλες συναυλίες» το 2025. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, οι διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει για την επανένωση, αλλά όλα βρίσκονται ακόμη στα πρώτα τους βήματα. Αυτές οι φήμες έρχονται λίγο αφότου ο Liam Gallagher αναφέρθηκε ξανά στον Noel ως «πατάτα» και ισχυρίστηκε ότι «έχει κάνει μεγάλη ζημιά στους Oasis».

Μέχρι τότε, μπορείτε να απολαύσετε τη νέα μουσική των «Oasis» μέσω των AIsis, του συγκροτήματος των Oasis που δημιουργήθηκε από την τεχνητή νοημοσύνη και μόλις κυκλοφόρησε το ντεμπούτο τους άλμπουμ, The Lost Tapes Volume One. Όσο για τον Albarn, πρόσφατα επανένωσε τους Blur για το reunion άλμπουμ τους, The Ballad of Darren και την πρώτη τους περιοδεία μετά από οκτώ χρόνια.