Οι Foo Fighters ανακοίνωσαν τον Josh Freese ως τον νέο τους drummer για τις συναυλίες

Wikimedia Commons / Lipservice21

Οι Foo Fighters έκαναν το ντεμπούτο τους με την νέα τους live σύνθεση την Κυριακή, κατά τη διάρκεια μιας streaming συναυλίας, πριν την περιοδεία με τίτλο «Foo Fighters: Preparing Music For Concerts».

 

 

Πριν αποκαλύψουν τον Josh Freese ως τον νέο τους live ντράμερ, οι Foo Fighters τσίγκλησαν τους θαυμαστές τους με διάφορους πιθανούς αντικαταστάτες σε ένα αστείο κλιπ που περιλάμβανε εμφανίσεις από τον Chad Smith των Red Hot Chili Peppers, τον Danny Carey των Tool και τον Tommy Lee από τους Mötley Crüe.

 

 

Ο Freese αντικαθιστά τον μακροχρόνιο ντράμερ των Foo Fighters, Taylor Hawkins, ο οποίος πέθανε τραγικά τον Μάρτιο του 2022 σε ηλικία 50 ετών. Το νέο άλμπουμ των Foo Fighters, «But Here We Are», είναι αφιερωμένο στον Hawkins.

Ο νέος ντράμερ είναι μια λογική προσθήκη στο συγκρότημα, ως άριστος επαγγελματίας με ένα πολύ δυνατό βιογραφικό. Σε όλη του την καριέρα, έχει παίξει τύμπανα για όλους, από τους Vandals και τους Devo, μέχρι τους Nine Inch Nails και τον Sting. Ως απόδειξη της ευελιξίας του, κατά τη διάρκεια του Coachella 2022, έπαιξε την ίδια μέρα και με τους 100 gecs και με τον Danny Elfman.

 

 

Ο Freese συμμετείχε επίσης στο tribute show των Foo Fighters στη μνήμη του Hawkins το περασμένο φθινόπωρο, παίζοντας μαζί με το συγκρότημα για το «Times Like These» και «All My Life».

Αργότερα αυτό το μήνα, οι Foo Fighters θα ξεκινήσουν μια περιοδεία που περιλαμβάνει εμφανίσεις σε φεστιβάλ στα Bonnaroo, Louder Than Life, Austin City Limits και Riot Fest, καθώς και headline εμφανίσεις με την υποστήριξη των The Breeders