Δείτε πλάνα και φωτογραφίες από το Pop-Up κατάστημα των Metallica στο Παρίσι

Instagram @cremeriedeparis

Για να γιορτάσουν οι Metallica τις δύο συναυλίες τους στο Stade De France στο Παρίσι, κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας M72 Tour, το Cremerie De Paris είχε την τιμή να φιλοξενήσει ένα πολύ ωραίο pop-up κατάστημα για τους θαυμαστές του συγκροτήματος.

Στο δίλεπτο βίντεο που ακολουθεί, το οποίο ανέβηκε στο κανάλι Cremerie De Paris στο YouTube, μπορείτε να δείτε τους οπαδούς των Metallica να κατευθύνονται προς το κατάστημα και να περιηγούνται τσεκάροντας το merchandise που είναι διαθέσιμο προς αγορά. Υπάρχουν επίσης αρκετές αναρτήσεις στο Instagram που περιέχουν φωτογραφίες και βίντεο, τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό του καταστήματος. Το κατάστημα άνοιξε την Τρίτη 16 Μαΐου και κράτησε ανοιχτό για πέντε μόνο μέρες.

 

Video Url

 

Τα pop-up καταστήματα, γνωστά και ως αναδυόμενα καταστήματα ή flash retailing, είναι μια νέα μόδα στο λιανικό εμπόριο. Πρόκειται για καταστήματα βραχυπρόθεσμων πωλήσεων που διαρκούν από μερικές μέρες έως λίγες εβδομάδες πριν κλείσουν, συχνά για να πιάσουν μια μόδα ή κάποια προγραμματισμένη εκδήλωση, όπως οι συναυλίες των Metallica.

 

 

Οι Metallica έπαιξαν το τέταρτο σόου της παγκόσμιας περιοδείας τους την Παρασκευή, στο Stade De France. Το πρόγραμμα έχει το συγκρότημα να παίζει δύο νύχτες σε κάθε πόλη που επισκέπτεται — με κάθε "No Repeat Weekend" να περιλαμβάνει δύο εντελώς διαφορετικά setlists και support μπάντες όπως οι Floor Jansen, Epica, Five Finger Death Punch, Ice Nine Kills, Mammoth, Pantera, Architects, Greta Van Fleet και Volbeat.

 

 

Το συγκρότημα υπόσχεται στους θαυμαστές που αγοράζουν εισιτήριο δύο ημερών ότι δεν θα δουν το ίδιο τραγούδι δύο φορές για συνολικά πάνω από 30 τραγούδια που καλύπτουν την 40 και πλέον χρόνια καριέρα του συγκροτήματος.

 

 

Σύμφωνα με το Billboard, το «72 Seasons» πούλησε 146.000 άλμπουμ στις ΗΠΑ την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του για να φτάσει στη θέση Νο. 2 στο Billboard 200 chart. Είναι το 12ο άλμπουμ του συγκροτήματος που μπαίνει στο Top 10, εκ των οποίων τα οκτώ έχουν φτάσει στην δεύτερη θέση.

Το «72 Seasons» κυκλοφόρησε στις 14 Απριλίου μέσω της Blackened Recordings των Metallica, σε παραγωγή του Greg Fidelman μαζί με την βοήθεια του James Hetfield και του Lars Ulrich και είναι το πρώτο άλμπουμ με νέο υλικό μετά το «Hardwired…To Self-Destruct».