The Ballad of Darren: Οι Blur επιστρέφουν με νέο άλμπουμ, μετά από οκτώ χρόνια

Instagram @blurofficial

Οι Blur ανακοίνωσαν το The Ballad of Darren, το πρώτο τους άλμπουμ μετά από οκτώ χρόνια. Ο δίσκος θα είναι διαθέσιμος στις 14 Ιουλίου, ενώ το βασικό σινγκλ The Narcissist κυκλοφορεί τώρα.

Σε παραγωγή James Ford (Arctic Monkeys, HAIM, Florence + the Machine), το The Ballad of Darren περιγράφεται από τον frontman, Damon Albarn ως «ένα ωστικό κύμα, μια ανασκόπηση και ένα σχόλιο για το πού βρισκόμαστε τώρα».

 

 

Οι προπαραγγελίες για το The Ballad of Darren συνεχίζονται και το artwork μαζί με την λίστα κομματιών του άλμπουμ είναι διαθέσιμα για προβολή παρακάτω. Το ένατο LP των Blur ακολουθεί το The Magic Whip του 2015. Παρά το μεγάλο κενό των οκτώ χρόνων, ο τραγουδιστής της μπάντας, Damon Albarn ήταν απασχολημένος όλο αυτό το διάστημα με τους Gorillaz. Το animation συγκρότημα κυκλοφόρησε την τελευταία του δισκογραφική δουλειά, Cracker Island, νωρίτερα φέτος.

Εκτός από τη νέα μουσική, οι πρόσφατα επανασυνδεμένοι Blur πρόκειται να ξεκινήσουν την πρώτη τους περιοδεία από το 2015 με συναυλίες στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη, την Ιαπωνία και τη Νότια Αμερική.

 

Video Url