Foo Fighters: Ακούστε το δεύτερο σινγκλ «Under You», από τον νέο δίσκο «But Here We Are»

Instagram @foofighters

Οι Foo Fighters επιστρέφουν με το «Under You», το δεύτερο σινγκλ από το επερχόμενο άλμπουμ τους «But Here We Are».

Το «But Here We Are» θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου και θα είναι το πρώτο άλμπουμ των Foo Fighters μετά τον πρόωρο θάνατο του ντράμερ Taylor Hawkins το 2022. Ενώ το βασικό σινγκλ , «Rescued» ήταν συναισθηματικά φορτισμένο, το «Under You» συνοδεύεται από έντονες, power-pop κιθάρες. Ωστόσο, είναι σαφές ότι το τραγούδι λειτουργεί ως όχημα για τον Dave Grohl για να επεξεργαστεί τη θλίψη του. Ο frontman της μπάντας παραδέχεται τραγουδώντας:

«There are times that I need someone/ There are times I feel like no one/ Sometimes I just don’t know what to do,” he sings. “There are days I can’t remember/ There are days that last forever/ Someday I’ll come out from under you».

Σε παραγωγή των Foo Fighters μαζί με τον μακροχρόνιο συνεργάτη τους Greg Kurstin, το «But Here We Are»  περιγράφεται σε ένα δελτίο τύπου ως «το πρώτο κεφάλαιο της νέας ζωής του συγκροτήματος». 

Ο Grohl και η υπόλοιπη μπάντα έχουν κλείσει δεκάδες συναυλίες για το φετινό καλοκαίρι με την υποστήριξη των The Breeders. Θα εμφανιστούν επίσης ουσιαστικά σε κάθε φεστιβάλ που συμβαίνει φέτος, συμπεριλαμβανομένων των Bonnaroo, Fuji Rock, Louder Than Life, Ohana, Austin City Limits και Riot Fest. 

Ωστόσο, πριν βγουν στο δρόμο, οι Foo Fighters θα παίξουν για προθέρμανση μια συναυλία που θα μεταδοθεί σε streaming και θα προβληθεί στο Veeps αυτή την Κυριακή. Με την ονομασία «Foo Fighters: Preparing Music For Concerts», η εκδήλωση υπόσχεται ντεμπούτο τραγουδιών από το «But Here We Are», καθώς και «αποκλειστικά πλάνα από τα παρασκήνια και μερικές εκπλήξεις».

 

Video Url