Η Apple λανσάρει νέα λειτουργία εύρεσης συναυλιών, μέσω των Apple Maps και της Apple Music

Wikimedia Commons / Olsztyn

Η Apple κυκλοφόρησε ένα νέο εργαλείο ανακάλυψης συναυλιών μέσω των Apple Maps και της Apple Music. Καθώς επεκτείνει τις προσπάθειές της για καλύτερη αναζήτηση ζωντανών συναυλιών, με νέες δυνατότητες ανακάλυψης χώρων, παρέχει στους θαυμαστές περισσότερους τρόπους για να συνδεθούν με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Περισσότεροι από 40 νέοι οδηγοί επισημαίνουν τα καλύτερα μέρη για να ζήσετε την εμπειρία της ζωντανής μουσική σε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς καλλιτεχνικούς χώρους του κόσμου. Από διάσημες συμφωνικές αίθουσες, μέχρι συναυλιακούς χώρους και κλαμπ τελευταίας τεχνολογίας, αυτές οι προσεκτικά επιλεγμένες προτάσεις εκτείνονται επί του παρόντος σε περισσότερες από δέκα πόλεις για να προσφέρουν στους θαυμαστές μια αξέχαστη βραδιά.

Οι Apple Music Guides επιτρέπουν στους θαυμαστές να περιηγούνται στις επερχόμενες συναυλίες απευθείας μέσω των Maps και με την βοήθεια του Shazam. Για πρώτη φορά στην εφαρμογή, οι θαυμαστές μπορούν να περιηγηθούν σε επερχόμενες παραστάσεις καλλιτεχνών στην περιοχή τους, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία ανακάλυψης συναυλιών του Shazam.

Οι οδηγοί της Apple Music έχουν ήδη μπει σε λειτουργία από χθες, μέσω των Maps. Οι επιλεγμένες πόλεις μέχρι στιγμής περιλαμβάνουν το Σικάγο, το Ντιτρόιτ, το Λος Άντζελες, το Νάσβιλ, τη Νέα Υόρκη και το Σαν Φρανσίσκο στη Βόρεια Αμερική, το Βερολίνο, το Παρίσι και τη Βιέννη στην Ευρώπη, το Τόκιο, τη Μελβούρνη και το Σίδνεϊ στην Ασία και την Πόλη του Μεξικού στη Λατινική Αμερική.