Η Kylie Minogue αποκαλύπτει ότι το νέο της άλμπουμ «Tension» θα κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου

Instagram @kylieminogue

Στις 22 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το ολοκαίνουργιο στούντιο άλμπουμ της Kylie Minogue, «Tension», που θα περιλαμβάνει χορευτικά και ποπ κομμάτια. Το υπνωτιστικό electro τραγούδι, «Padam Padam» ανοίγει το άλμπουμ και θα είναι το πρώτο single που θα κυκλοφορήσει.

 

 

Συζητώντας για την δημιουργία του «Tension», η Kylie είπε: «Ξεκίνησα αυτό το άλμπουμ με ανοιχτό μυαλό και λευκή σελίδα. Σε αντίθεση με τα δύο τελευταία μου άλμπουμ, δεν υπήρχε κάποιο συγκεκριμένο θέμα. Έχει να κάνει με την αναζήτηση της καρδιάς ή της διασκέδασης ή της φαντασίας της στιγμής και πάντα προσπαθώ να εξυπηρετήσω το τραγούδι. Ήθελα να γιορτάσω την ατομικότητα κάθε τραγουδιού και να βουτήξω σε αυτήν την ελευθερία. Θα έλεγα ότι είναι ένα μείγμα προσωπικής σκέψης, απομάκρυνσης από το σύνολο σε συνδυασμό με ένα μελαγχολικό ύφος».

Η Kylie έχει συνεργαστεί με αρκετούς παραγωγούς στο άλμπουμ, με επτά από τα κομμάτια να γράφτηκαν από κοινού με τους μακροχρόνιους συνεργάτες της, Biff Stannard και Duck Blackwell. Όσων αφορά στην διαδικασία ηχογράφησης, η Kylie σχολίασε: «Μου αρέσει να είμαι μέσα στο στούντιο με τους συνεργάτες μου, αλλά μπόρεσα επίσης να επωφεληθώ από την απομακρυσμένη ηχογράφηση, την οποία όλοι έχουμε συνηθίσει. Το κινητό μου στούντιο δεν έφυγε ποτέ από δίπλα μου για ενάμιση χρόνο. Το άλμπουμ είναι μια μίξη τραγουδιών που έχω γράψει και τραγούδια που μου μίλησαν πραγματικά. Η δημιουργία αυτού του άλμπουμ με βοήθησε να περάσω κάποιες δύσκολες στιγμές και να γιορτάσω το τώρα. Ελπίζω να συνοδεύσει τους ακροατές στα δικά τους ταξίδια και να γίνει μέρος της ιστορίας τους».

 

Video Url