Πρόβλημα με Βρετανό πολιτικό επειδή πόσταρε το k... the King των Rainbow

Ζούμε παρανοϊκές καταστάσεις, το ίδιο έκαναν και σε εμάς επειδή ποστάραμε το I Shot The Sheriff του Clapton και παραβιάσαμε λέει τους όρους βίας. Γι' αυτό και δεν βάζουμε όλο τον τίτλο μπορεί πάλι να μας τιμωρήσουν.

«Έχω μια σελίδα δημοτικού συμβούλου, η οποία είναι συνήθως πληροφορίες, αλλά αυτή ήταν η προσωπική μου σελίδα στο Facebook», είπε ο Τζόουνς στην Daily Post. Χρησιμοποίησα μια εικόνα και δημιούργησα μια ιστορία στο Facebook, χρησιμοποιώντας ένα τραγούδι του συγκροτήματος Rainbow, και η φωτογραφία είναι του Conwy Castle.

Το κάστρο χτίστηκε από τον Άγγλο βασιλιά του 13ου αιώνα Εδουάρδο Α' ως μέρος της επιτυχημένης εκστρατείας του για την κατάκτηση της Ουαλίας τη δεκαετία του 1280. «χρησιμοποιώ το τραγούδι «Kill the King», το οποίο είναι ένα μεσαιωνικού τύπου soundtrack», εξήγησε ο Jones. «Οπότε δεν έχει καμία σχέση με τον σημερινό μας βασιλιά Κάρολο Γ΄. … Το μόνο πράγμα που είχα στο μυαλό μου ήταν ότι ήταν μια υπέροχη εικόνα του Κάστρου Conwy και ότι το Κάστρο Conwy χτίστηκε από τον Edward I.”

Πρόσθεσε ότι  είναι τραγούδι και δεν το έβαλε εκεί. για τον σημερινό  βασιλιά».

Video Url