Ακούστε το νέο κομμάτι των The Chemical Brothers, «All Of A Sudden»

Instagram @thechemicalbrothers

Οι Chemical Brothers μοιράστηκαν το δεύτερο καινούργιο τους κομμάτι για το 2023 – Ακούστε το χορευτικό All Of A Sudden παρακάτω.

Το All Of A Sudden εμφανίζεται ως η B-side του πρόσφατου comeback single του ντουέτου, No Reason, το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάρτιο και το πρώτο τους νέο υλικό μετά την κυκλοφορία του The Darkness That You Fear, το 2021.

Οι Chemical Brothers δουλεύουν για την ώρα στη συνέχεια του άλμπουμ του 2019, No Geography, αλλά δεν είναι σαφές εάν αυτά τα δύο κομμάτια θα εμφανιστούν στον δίσκο. Το άλμπουμ πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος για να σηματοδοτήσει την 30η επέτειο του συγκροτήματος.

 

 

Το ντουέτο έχει προγραμματιστεί να εμφανιστεί στο φετινό Coachella και στα φεστιβάλ Isle Of Wight Festival και Wilderness Festival ανάμεσα σε μια σειρά από ευρωπαϊκές και αμερικανικές συναυλίες.

Πρόσφατα ανακοίνωσαν επίσης λεπτομέρειες της βρετανικής περιοδείας για το 2023. Ο Tom Rowlands και ο Ed Simons θα κάνουν έξι εμφανίσεις σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, ξεκινώντας στο OVO Hydro της Γλασκώβης στις 26 Οκτωβρίου, με στάσεις στο Μάντσεστερ, το Λιντς, το Δουβλίνο και το Μπέρμιγχαμ, πριν καταλήξουν στο O2 του Λονδίνου στις 4 Νοεμβρίου.

 

 

Δείτε τις ημερομηνίες συναυλιών παρακάτω.

Οκτώβριος 2023
26 – OVO Hydro, Glasgow
27 – AO Arena, Manchester
28 – First Direct Arena, Leeds

Νοέμβριος 2023    
1 – 3Arena, Dublin
3 – Utilita Arena, Birmingham
4 – The O2, London