Ο George Michael κερδίζει την ψήφο των θαυμαστών για το Rock & Roll Hall of Fame 2023

Ο George Michael έλαβε τις περισσότερες ψήφους θαυμαστών μεταξύ των υποψηφίων για το 2023, για την ένταξη στο Rock & Roll Hall of Fame.

Η υποστήριξη για τον Michael ήταν κάθε άλλο παρά έκπληξη, καθώς το ελληνικής καταγωγής ποπ είδωλο συγκέντρωσε 1.040.072 ψήφους από θαυμαστές που μπορούσαν να ψηφίσουν διαδικτυακά. Ακολούθησαν οι Cyndi Lauper (928.113 ψήφοι), Warren Zevon (634.130), Iron Maiden (449.682) και Soundgarden (427.040), αλλά ίσως το πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο ανταγωνισμός του George Michael περιελάμβανε μουσικούς όπως οι Willie Nelson, Kate Bush, A Tribe Called Quest, Rage Against the Machine και The White Stripes. Σύμφωνα με το Ultimate Classic Rock, ο τραγουδιστής του "Faith" είχε το προβάδισμα από τον Μάρτιο.

Αν και η ψήφος των θαυμαστών δεν διασφαλίζει την εισαγωγή, όλοι εκτός από έναν από τους πέντε νικητές ψηφοφορίας θαυμαστών έχουν εισαχθεί στο Rock & Roll Hall of Fame από την έναρξη της δημόσιας ψηφοφορίας. Οι πέντε μουσικοί με τους περισσότερους ψήφους θα συμπεριλαμβάνονται στην ψηφοφορία μαζί με τα ψηφοδέλτια από τα επίσημα μέλη του Hall of Fame. Οι νικητές για το 2023 αναμένεται να ανακοινωθούν τον Μάιο με μια τελετή που θα ακολουθήσει το φθινόπωρο.
 

Video Url