Ο Willie Nelson γιορτάζει τα 90ά του γενέθλια με τους Neil Young, Snoop Dogg, The Chicks και άλλους

Instagram @willienelsonofficial

Ο εορτασμός των 90ων γενεθλίων του Willie Nelson συγκέντρωσε μια εκλεκτή ομάδα μουσικών, συμπεριλαμβανομένων των Neil Young, Snoop Dogg και The Chicks για την πρώτη από τις δύο παραστάσεις στο Hollywood Bowl του Λος Άντζελες το Σάββατο. Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα που απαθανάτισαν οι θαυμαστές από την εκδήλωση.

Το Long Story Short: Willie Nelson 90, A Star-Studded Concert Celebrating Willie's 90th Birthday ξεκίνησε με ίσως τον νεότερο ερμηνευτή του ρόστερ, τον Billy Strings, ο οποίος έπαιξε δύο κλασσικά κομμάτια από το Shotgun Willie του 1973, το Whisky River και το Stay a Little. Αργότερα επέστρεψε για να υποστηρίξει τον Bob Weir σε μια διασκευή του Blue Eyes Crying in the Rain από το κλασικό LP του 1975, Red Headed Stranger.

Η country αντιπροσωπεύτηκε για τα καλά στην εκδήλωση με τους Chicks, Margo Price, Chris Stapleton, Miranda Lambert και άλλους να κάνουν την εμφάνισή τους, ενώ το σετ έδωσε έμφαση σε πολλές μουσικές φάσεις και στάδια του Nelson με διασκευές από τους Tom Jones, Leon Bridges, Edie Brickell και Ziggy Marley. Ο Kris Kristofferson, κάποτε σύντροφος του Nelson ως μέλος του supergroup, The Highwaymen, εμφανίστηκε μαζί με τη Rosanne Cash, κόρη του άλλου μέλους των Highwaymen, Johnny Cash, στο ντουέτο του Loving Her Was Easier (Than Anything I'll Ever Do Again).

Μόλις μία εβδομάδα μετά την πρώτη του ζωντανή εμφάνιση μετά από τέσσερα χρόνια, ο Neil Young ανέβηκε ξανά στη σκηνή για μια ακόμη επανένωση των Buffalo Springfield με τον κιθαρίστα – τραγουδιστή, Stephen Stills, στα κομμάτια For What It's Worth και Long May You Run. 

Για μια από τις τελευταίες εκπλήξεις της βραδιάς, ο Nelson κάλεσε τον Snoop Dogg να «βγει στη σκηνή και να με βοηθήσει να στρίψω ένα» και στη συνέχεια οι δυο τους κάθισαν μαζί για να ερμηνεύσουν το Roll Me Up and Smoke Me When I Die του 2012.

Ο Nelson απευθύνθηκε στο πλήθος χαριτολογώντας: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καλλιτέχνες που βγήκαν απόψε για να βοηθήσουν να γιορτάσουμε ό,τι γιορτάζουμε» και το κοινό σε απάντηση του τραγούδησε το «Happy Birthday». 

Ο Owen Wilson, η Helen Mirren, ο Ethan Hawke και η Jennifer Garner έκαναν τους παρουσιαστές σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας, ενώ η υπόλοιπη μπάντα ήταν υπό την ηγεσία του Don Was και συμμετείχαν επίσης οι γιοι του Nelson, Lukas και Micah. Στη δεύτερη βραδιά των εορτασμών γενεθλίων θα συμμετέχουν οι Dave Matthews, Kacey Musgraves, Sheryl Crow, Emmylou Harris και άλλοι.

Video Url

 

Video Url

 

Video Url

 

Video Url