Η grunge μπάντα του Keanu Reeves κυκλοφορεί νέα μουσική μετά από 20 χρόνια

Instagram @dogstarband

«Είναι η πιο ικανοποιητική συλλογή τραγουδιών με νόημα που έχουμε κάνει ποτέ».

Πίσω στα μέσα της δεκαετίας του 1990, έως τις αρχές της δεκαετίας του 2000, ο Keanu Reeves συνίδρυσε και έπαιζε μπάσο σε ένα grunge συγκρότημα που ονομάζεται Dogstar. Μετά την αθόρυβη επανένωση το περασμένο καλοκαίρι, το συγκρότημα ανακοίνωσε ότι θα «κυκλοφορήσει νέα μουσική» σε μερικούς μήνες και θα ακολουθήσουν μερικές ζωντανές εμφανίσεις.

Την περασμένη εβδομάδα, μοιράστηκαν στο Instagram, μια φωτογραφία στην ταράτσα κάποιου σπιτιού και οι αντιδράσεις ήταν τόσο έντονες που οι Dogstar ανυπομονούν να μοιραστούν περισσότερα νέα. «Σας ευχαριστώ όλους για τα ευγενικά σας λόγια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βλέπουμε μια τέτοια ανταπόκριση», έγραψαν στα σχόλια της ανάρτησης. «Ειλικρινά, δεν το περιμέναμε αυτό. Μας κάνει να θέλουμε να παίξουμε ακόμα περισσότερο».

 

 

Οι Dogstar συνέχισαν, «Θα κυκλοφορήσουμε κάποια νέα μουσική αυτό το καλοκαίρι, ακολουθούμενη από κάποιες συναυλίες. Μόλις μάθουμε περισσότερα θα ενημερώσουμε αμέσως όλους. Έχουμε τόσα πολλά να κάνουμε, αλλά να είστε σίγουροι, ετοιμαζόμαστε και έχουμε συγκεντρώσει μια φανταστική ομάδα που μας βοηθά. Θα κάνουμε επίσης ένα μουσικό βίντεο για να υποστηρίξουμε το πρώτο μας κομμάτι… Είναι η πιο ικανοποιητική συλλογή τραγουδιών με νόημα που έχουμε κάνει ποτέ».

 

 

Πριν χωρίσουν το 2002, οι Dogstar κυκλοφόρησαν ένα EP με τίτλο Quattro Formaggi και ένα ζευγάρι άλμπουμ: το Our Little Visionary του 1996 και το Happy Ending του 2000. Σε μια συνέντευξη του 2019 στο GQ, ο Reeves αστειεύτηκε για την όχι και πολύ ζεστή υποδοχή που αντιμετώπισαν, λέγοντας: «Υποθέτω ότι θα βοηθούσε αν το συγκρότημα μας ήταν καλύτερο».

Ακόμη και με το John Wick: Chapter 4 στους κινηματογράφους, η βασική δουλειά του Reeves εξακολουθεί να τον κρατά πολύ απασχολημένο. Ο Neo από το Matrix έχει επιλεγεί για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία Good Fortune σκηνοθετημένη από τον Aziz Ansari μαζί με τον Seth Rogen και θα συνεργαστεί επίσης με τον Jonah Hill για μια σκοτεινή κωμωδία με τίτλο Outcome.