H Dolly Parton δεν κατάφερε να κλείσει τον Mick Jagger για το νέο της ροκ αλμπουμ, αλλά ακόμα τον αγαπάει «ό,τι κι αν γίνει»

Instagram @dollyparton

Η Dolly Parton κατάφερε να εξασφαλίσει μια εντυπωσιακή λίστα με μουσικούς θρύλους για να εμφανισθούν μαζί της στο επερχόμενο ροκ άλμπουμ της, Rock Star, αλλά ο Mick Jagger εξακολουθεί να είναι άπιαστο όνειρο.

«Δεν κατάφερα να τον κλείσω ποτέ», είπε η τραγουδίστρια στο ET Online, ενώ προωθεί το νέο της παιδικό βιβλίο, Billy the Kid Makes it Big. «Αλλά, αγαπώ τον Mick Jagger ό,τι κι αν γίνει», συνέχισε η Parton. «Θα εξακολουθώ να τον κυνηγάω όλα τα χρόνια. Διότι πάντα τον λάτρευα και πάντα είχα μια καψούρα γι’αυτόν». Τον Ιανουάριο, η Dolly μοιράστηκε κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας στην εκπομπη The View, ότι σχεδίαζε να ηχογραφήσει τη δική της εκδοχή του (I Can't Get No) Satisfaction των Stones, είτε ο Mick δεχτεί να εμφανιστεί είτε όχι. «Νομίζω ότι η Pink και η Brandi Carlile θα τραγουδήσουν το συγκεκριμένο τραγούδι μαζί μου».

Υπάρχουν ακόμη πολλοί θρυλικοί ροκ σταρ που θα εμφανιστούν στο άλμπουμ, όπως ο Paul McCartney. Η Parton μίλησε προηγουμένως στο Taste of Country για το project της, λέγοντας ότι μερικοί από τους all-star συνεργάτες της, όπως η Stevie Nicks των Fleetwood Mac και ο John Fogerty των Creedence Clearwater Revival, ηχογράφησαν μαζί της στο στούντιο.

Το Rock Star θα έχει επίσης διασκευές στο Purple Rain του Prince, στο Stairway to Heaven των Led Zeppelin και στο Free Bird των Lynyrd Skynyrd. «Για μένα, αυτή ήταν μια από τις μεγαλύτερες συγκινήσεις και χαρές, που μπόρεσα να βάλω στο στούντιο», αφηγείται η Parton. 

Η θρυλική αμερικανίδα country τραγουδίστρια θα κάνει ντεμπούτο με το πρώτο σινγκλ από το Rock Star, στη σκηνή των βραβείων ACM 2023 τον επόμενο μήνα. Ενώ πολλά από τα κομμάτια του άλμπουμ είναι κλασικές διασκευές, το τραγούδι που επέλεξε να παρουσιάσει πρώτα στους θαυμαστές της, είναι ένα original κομμάτι που ονομάζεται World on Fire, το οποίο περιγράφει ως ένα «ταιριαστό μήνυμα για την τρέχουσα κατάσταση του κόσμου».

«Λοιπόν, έχει να κάνει με τους καιρούς που ζούμε και πώς μπορούμε να τα πάμε λίγο καλύτερα αν προσπαθήσουμε. Προσπαθήστε να θεραπεύσετε την πόλωση και απλά γίνετε λίγο καλύτεροι», είπε η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της. «Έχει πραγματικά ένα υπέροχο μήνυμα και ακούγεται σαν ένας ροκ ύμνος».

 

Video Url