Οι Yes κυκλοφόρησαν νέο βίντεο για το επικό εννιάλεπτο single τους, All Connected

Instagram @yesofficial

Οι θρύλοι της prog, Yes μοιράζονται ακόμη περισσότερη νέα μουσική από το επερχόμενο εικοστό τρίτο στούντιο άλμπουμ τους, Mirror To The Sky, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσω της Inside Out Music στις 19 Μαΐου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το animation βίντεο του συγκροτήματος για το ολοκαίνουργιο single τους, το εννιάλεπτο All Connected παρακάτω.

«Η αρχική ιδέα προήλθε από ένα μουσικό σκετς που είχα δημιουργήσει χρησιμοποιώντας την ιδέα της συνδεσιμότητας μας σε σχέση με τις επικοινωνίες στη σύγχρονη εποχή», λέει ο μπασίστας Billy Sherwood. «Είναι πολύ συναρπαστικό να γνωρίζεις ότι οι Yes διατηρούν αυτό το πλεονέκτημα και την ενέργεια που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε. Ελπίζω να το απολαύσετε τόσο πολύ, όσο και εμείς όταν το δημιουργήσαμε».

 

 

«Ο Steve Howe πρόσθεσε ένα πανέμορφο instrumental συναρπαστικό μέρος, το οποίο ξεκινά το ταξίδι», εξηγεί ο τραγουδιστής Jon Davison για το νέο σινγκλ. «Αυτή η ενότητα χτίζεται συναισθηματικά και κορυφώνεται με τα φωνητικά να λένε την δική τους ιστορία. Ο Billy συνέθεσε περίπλοκα και συναρπαστικά μουσικά θέματα με την δική μου βοήθεια στην ενορχήστρωση και συνθέσαμε και οι δύο φωνητικά και στίχους, ο καθένας μας τραγουδώντας τα αντίστοιχα μέρη του, δημιουργώντας ένα πλούσιο φωνητικό κολάζ».

Το Mirror To The Sky είναι αφιερωμένο στη μνήμη του ντράμερ των Yes, Alan White, ο οποίος πέθανε τον Μάιο του περασμένου έτους. Το άλμπουμ θα είναι διαθέσιμο σε διάφορες μορφές, όλα με έργα τέχνης του μακροχρόνιου καλλιτέχνη και συνεργάτη των Yes, Roger Dean.

 

Video Url

 

Yes: Mirror To The Sky tracklist

Cut From The Stars
All Connected
Luminosity
Living Out Their Dream
Mirror to the Sky
Circles of Time
Unknown Place
One Second Is Enough
Magic Potion