Σκέψεις, στίχοι και φωτογραφίες της Amy Winehouse θα δημοσιευθούν σε νέο βιβλίο με τίτλο, Amy Winehouse: In Her Words

Wikimedia Commons / Fionn Kidney

Πάνω στην ώρα για τα 40α γενέθλια της Amy Winehouse αργότερα φέτος, μια συλλογή από καταγραφές, χειρόγραφους στίχους και προσωπικές φωτογραφίες της τραγουδίστριας θα δημοσιευθούν για πρώτη φορά σε ένα νέο βιβλίο με τίτλο Amy Winehouse: In Her Words. Θα κυκλοφορήσει στις 29 Αυγούστου μέσω της HarperCollins.

«Το Amy Winehouse: In Her Words φωτίζει το απίστευτο συγγραφικό της ταλέντο, το πνεύμα της, τη γοητεία της και τον πόθο της για ζωή», αναφέρει η περιγραφή του βιβλίου από τον εκδότη. «Μαζεύοντας για πρώτη φορά τα ημερολόγια, τους χειρόγραφους στίχους και τις οικογενειακές φωτογραφίες της Amy που δεν έχουν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας, αυτό το αφιέρωμα περιγράφει τη δημιουργική της εξέλιξη μεγαλώνοντας στο Βόρειο Λονδίνο, φθάνοντας να γίνει παγκόσμια σταρ σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, δίνοντας μια σπάνια εικόνα για το κορίτσι που μεγάλωσε ώστε να γίνει θρύλος».

Το In Her Words έχει επίσης την ευλογία των γονιών της Winehouse, Mitch και Janis Winehouse, οι οποίοι αναφέρουν στον πρόλογο του βιβλίου: «Αυτή η όμορφη νέα συλλογή από σημειώσεις και σκέψεις της Amy δείχνει μια άλλη πλευρά της – τη διασκεδαστική και πνευματώδη πλευρά της», γράφουν. «Θέλαμε να το μοιραστούμε με τους θαυμαστές της Amy, ώστε να απολαύσουν και αυτοί την Amy, σύμφωνα με τα λεγόμενά της».

Ακόμα καλύτερα, η περιουσία της Winehouse θα δωρίσει το 100% των δικαιωμάτων από το In Her Words στο ίδρυμα Amy Winehouse, με ελάχιστη δωρεά 70.000 λίρες, όπως υποσχέθηκαν. Οι προπαραγγελίες για την συλλογή των 288 σελίδων έχουν ξεκινήσει και μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο παρακάτω.

Ο δρόμος της Winehouse προς την δόξα θα αποτελέσει επίσης το θέμα μιας επερχόμενης βιογραφικής ταινίας με τίτλο Back to Black, με πρωταγωνίστρια τη Marisa Abela στον ρόλο της Amy.

 

Video Url