Οι James κυκλοφόρησαν το νέο τους σινγκλ, «Love Make A Fool»

Instagram @wearejames

Οι James κυκλοφόρησαν το Love Make A Fool, ένα νέο κομμάτι από το Be Opened By The Wonderful, το νέο τους διπλό άλμπουμ για τον εορτασμό της 40ης επετείου τους, που θα κυκλοφορήσει μέσω της Virgin Music στις 9 Ιουνίου. «Love make a fool out of me, love make good use out of me», λέει ο Tim Booth. «Το Love Make A Fool είναι μια απλή προσευχή για να αποδεχτείς την εκστατική καθολική πτυχή της αγάπης – είμαι ένας απελπισμένος ρομαντικός».

 

 

Το Be Opened By The Wonderful είναι μια συλλογή από μερικά από τα πιο αγαπημένα και σπάνια κομμάτια των James, ηχογραφημένα ξανά με ορχήστρα 22 οργάνων και χορωδία οκτώ ατόμων, από τα Blueprint Studios στο Μάντσεστερ. Η ενορχήστρωση και διεύθυνση είναι του Joe Duddell με την Ορχήστρα ORCA22  με επικεφαλής την Andra Vornicu και με τη χορωδία Manchester Inspirational Voices, σε σκηνοθεσία Wayne Ellington.

 

Οι James ξεκινούν την περιοδεία, Lasted αυτή την εβδομάδα συνεχίζοντας τον Μάιο, πηγαίνοντας στο Liverpool Philharmonic Hall και στο Birmingham Symphony Hall και ολοκληρώνοντας στο The Royal Albert Hall στο Λονδίνο. 

Το συγκρότημα θα παίξει στη συνέχεια δύο μοναδικές παραστάσεις αυτό το καλοκαίρι με πλήρη ορχήστρα και χορωδία. Στις 10 Ιουλίου, οι James θα είναι headliners στο Ηρώδειο, ένα από τα ελάχιστα rock συγκροτήματα που παίζουν σε αυτόν τον ιστορικό χώρο. Θα εμφανισθούν επίσης στο Latitude Festival, ως ειδικοί καλεσμένοι το απόγευμα της Κυριακής, μια θέση που δημιουργήθηκε ειδικά για να τιμήσουν την 40η επέτειό τους.

Μία από τις πιο διαχρονικές επιτυχημένες μπάντες της Βρετανίας, οι James έχουν κυκλοφορήσει δεκαέξι στούντιο άλμπουμ, πουλώντας πάνω από 25 εκατομμύρια αντίτυπα, με τα πρόσφατα Top 5 άλμπουμ τους να διαγράφουν μια χρυσή εποχή για το συγκρότημα. Το All The Colors Of You, που κυκλοφόρησε το 2021, ήταν το πιο αναγνωρισμένο από τους κριτικούς εδώ και πολλά χρόνια, πριν από το Living In Extraordinary Times το 2018 και το Girl At The End Of The World, το οποίο έχασε ελάχιστα την πρώτη θέση από την Adele το 2016.

 

Video Url