April Comes She Will-Simon and Garfunkel

Ένα τραγούδι που παρά τον τίτλο του αναφέρετε σε όλους τους μήνες 

 Εμφανίστηκε αρχικά στο σόλο άλμπουμ The Paul Simon Songbook . Είναι η B-side του επιτυχημένου σινγκλ " Scarborough Fair/Canticle ".  Περιλαμβάνεται στο άλμπουμ soundtrack The Graduate και κυκλοφόρησε επιπλέον στο EP "Mrs. Robinson" το 1968, μαζί με άλλα τρία τραγούδια από την ταινία The Graduate : " Ms. Robinson ", " Scarborough Fair/Canticle " and"".

Το τραγούδι γράφτηκε το 1964 ενώ ο Paul Simon βρισκόταν στην Αγγλία. Οι στίχοι του χρησιμοποιούν την μεταβαλλόμενη φύση των εποχών ως μεταφορά για τις μεταβαλλόμενες διαθέσεις ενός κοριτσιού. Η έμπνευση του ήταν ένα κορίτσι που γνώρισε ο Σάιμον και η παιδική ομοιοκαταληξία που συνήθιζε να απαγγέλλει, «Κούκος». 

Στην κυκλοφορία του σάουντρακ για την ταινία The Graduate τον Φεβρουάριο του 1968 , εμφανίστηκε (σε διαφορετική εκδοχή) ως το έβδομο κομμάτι. Εμφανίζεται σε μια σκηνή πισίνας στην ταινία και χρησιμοποιήθηκε ως ρυθμικός οδηγός για το μοντάζ της . 

Οι κριτικές για το τραγούδι ήταν γενικά θετικές. Ο Matthew Greenwald της Allmusic έγραψε: "Η αίσθηση της λαχτάρας σε αυτό το τραγούδι αργότερα θα επαναλαμβανόταν όμορφα σε ένα από τα αριστουργήματα του Parsley, Sage, Rosemary & Thyme, " For Emily, Wherever I May Find Her ." [ sic ] Όπως αυτό το τραγούδι, είναι πολύ σύντομο, ωστόσο η σύντομη του διάρκεια, αυξάνει την αποτελεσματικότητα και την οικονομία τόσο του στίχου όσο και της μελωδίας».

Video Url

 

Video Url