Sammy Hagar: Ο David Lee Roth τραγουδούσε τόσο χάλια που ήταν ντροπιαστικό

Wikimedia Commons / Matt Becker

Ο Sammy Hagar τα έβαλε για άλλη μια φορά με τον πρώην τραγουδιστή των Van Halen, David Lee Roth, μιλώντας για την ανικανότητά του στο τραγούδι και εκθέτοντας την εγωκεντρική προσωπικότητα του Diamond Dave σε μια νέα συνέντευξη.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο podcast Wild Ride του Steve-O από τους Jackass, ο Hagar παραδέχτηκε το χάρισμα του Roth ως «σόουμαν» πάνω στην σκηνή, αλλά είπε ότι είναι ακριβώς το αντίθετο όσων αφορά την ικανότητά του ως τραγουδιστής και κατά πόσο είναι αφοσιωμένος στην τέχνη του.

«Άκου, είμαι κι εγώ σόουμαν», είπε ο Sammy Hagar σύμφωνα με το Blabbermouth. «Αλλά, αυτή είναι η φάση του. Δεν τον ενδιαφέρει το τραγούδι. Αν το έκανε, θα φρόντιζε τη φωνή του ή θα έκανε μαθήματα φωνητικής και θα ζεσταινόταν και θα έκανε κάτι. Διότι, ο τύπος τραγούδησε τόσο άσχημα την τελευταία φορά που έκανε σόου, που ήταν ντροπιαστικό».

Ο Sammy Hagar συνέχισε: «Αλλά, είναι σόουμαν. Όλα είναι σόου για αυτόν. Και δεν τον νοιάζει η φωνή του, που με τρελαίνει, φίλε. Νοιάζομαι περισσότερο για τη φωνή μου παρά για το π***λί μου. Αν δεν δούλευε μερικές φορές, θα ήμουν εντάξει με αυτό, αλλά αν η φωνή μου είναι χάλια στη σκηνή, θα ήμουν ξενερωμένος».

Αναλογιζόμενος την απρόβλεπτη περιοδεία τους μαζί το 2002, ο Sammy Hagar είπε ότι «έκανε τα αδύνατα δυνατά» για να ανταποκριθεί στην απαίτηση του Roth να μοιράσουν οι δυο τους 150 χιλιάδες δολάρια ανά εμφάνιση, παρά το γεγονός ότι — κατά την εκτίμηση του Sammy Hagar — ο Roth «δεν είχε σόλο καριέρα εκείνη την περίοδο». Ο Sammy Hagar έχει πει προηγουμένως ότι δεν θα περιοδεύσει ποτέ ξανά με τον David Lee Roth και ότι οι δυο τους παραλίγο να τσακωθούν κατά τη διάρκεια της περιοδείας.

«Πάντα προσπαθούσε να χαλάει την φάση», είπε ο Hagar στον Steve-O. «Δεν είναι διασκεδαστικός τύπος. Δεν παίζει καλά με τους άλλους. Δεν είμαι σίγουρος ποιο είναι το πρόβλημά του… Πάντα λέει: Πώς μπορώ να κάνω αυτόν τον τύπο να φανεί κακός; Και όχι μόνο με εμένα — με όλους. Νόμιζα ότι θα ήταν διασκεδαστικός τύπος πριν τον γνωρίσω. Αλλά, δεν είναι έτσι. Δεν είναι σαν την περσόνα του».

Ενώ ο Roth έχει φαινομενικά αποσυρθεί, συνέχισε να κυκλοφορεί υλικό αρχείου και πρόσφατα εμφανίστηκε με ένα all-star συγκρότημα διασκευών σε μια ιδιωτική εκδήλωση στο Λας Βέγκας. Εν τω μεταξύ, ο Sammy Hagar συνεχίζει να εμφανίζεται και να περιοδεύει με το συγκρότημα του, The Circle, με κάποιες συναυλίες να έχουν προγραμματιστεί για τον Μάιο και τον Ιούλιο.

Μπορείτε να δείτε την πλήρη συνέντευξη του Hagar στον Steve-O παρακάτω.

 

Video Url