Ο Paul McCartney είχε την πρώτη του dance επιτυχία στα charts μετά από 60 χρόνια καριέρας

Ο πρώην Beatle, Paul McCartney πέτυχε την πρώτη του επιτυχία στο Billboard Dance αυτή την εβδομάδα με ένα νέο τραγούδι με τον τίτλο «Say Say Say». Σε μια καριέρα έξι δεκαετιών, το μουσικό είδωλο δεν εμφανίστηκε ποτέ ούτε στα τσαρτ Hot Dance ούτε στα αντίστοιχα Electronic.

Το τραγούδι είναι μια σύγχρονη έκδοση ενός κομματιού που κυκλοφόρησε ο McCartney με τον Michael Jackson το 1983. Η έκδοση του 2023 του «Say Say Say» έχει ως δημιουργούς τον McCartney, τον Jackson και τον παραγωγό Kyogo. Αυτό το νέο remix μεταμορφώνει το σινγκλ της δεκαετίας του '80 σε ένα disco electronic κομμάτι.

Το «Say Say Say» έφτασε πρόσφατα στο νούμερο 16 του τσαρτ Hot Dance/Electronic Songs. Η λίστα, η οποία φιλοξενεί τα πιο δημοφιλή κομμάτια στις ΗΠΑ σε αυτές τις δύο κατηγορίες, λαμβάνει υπόψη όλα τα streams, τις ραδιοφωνικές εκπομπές και τις πωλήσεις. Η νέα έκδοση του «Say Say Say» εμφανίζεται επίσης στο chart Dance/Electronic Digital Song Sales, το οποίο εστιάζει αποκλειστικά στις πωλήσεις τραγουδιών σε αυτά τα δύο είδη. Το τραγούδι του McCartney έκανε το ντεμπούτο του στο νούμερο 12 σε αυτή τη λίστα.

Ακούστε την σύγχρονη εκδοχή του τραγουδιού, αλλά και την αρχική εκτέλεση παρακάτω.

Video Url

 

Video Url