Οι Chemical Brothers επιβεβαιώνουν ότι το νέο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο

Instagram @thechemicalbrothers

Οι Chemical Brothers επιβεβαίωσαν ότι το νέο τους άλμπουμ θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο.

Το δίδυμο ανακοίνωσε την είδηση σε ανάρτηση στο Instagram, με μια φωτογραφία από μια διαφημιστική πινακίδα στη μέση της ερήμου. Το νέο άλμπουμ ακολουθεί την κυκλοφορία του «No Reason» - το πρώτο τους σινγκλ μετά το «The Darkness That You Fear», πριν από δύο χρόνια. Το «No Reason» κυκλοφόρησε ψηφιακά τον Μάρτιο και θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο αυτόν τον μήνα. Ένα άλλο ακυκλοφόρητο κομμάτι, το «All Of A Sudden», εμφανίζεται στην β’ πλευρά.

 

 

Ο πλήρης δίσκος που δεν έχει ακόμη τίτλο θα είναι το δέκατο στούντιο άλμπουμ των The Chemical Brothers, που αποτελείται από τον Tom Rowlands και τον Ed Simons. Η κυκλοφορία συμπίπτει με την 30η επέτειο του ντουέτου ως μουσικοί συνεργάτες, που σχηματίστηκαν για πρώτη φορά ως Dust Brothers γύρω στα τέλη της δεκαετίας του 1990, μετά τη συνάντησή τους στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ.

Αν και ως Dust Brothers δεν κράτησαν πολύ καιρό, η αρχική τους δουλειά βρήκε γρήγορα υποστηρικτές από διακεκριμένους μουσικούς και DJs, όπως ο Andrew Weatherall και ο Justin Robertson, δημιουργώντας το ντεμπούτο LP του 1995, «Exit Planet Dust». Ο τίτλος του αναφέρεται στην αλλαγή του ονόματός τους σε The Chemical Brothers.

Εκτός από το επερχόμενο άλμπουμ, οι βετεράνοι της ηλεκτρονικής μουσικής του Ηνωμένου Βασιλείου επιβεβαίωσαν επίσης μια περιοδεία έξι εμφανίσεων για φέτος, με παραστάσεις στο Λονδίνο, το Μπέρμιγχαμ, το Μάντσεστερ και τη Γλασκώβη, μεταξύ άλλων μεγάλων πόλεων.