Δείτε αυτή την ουκρανική ορχήστρα να μετατρέπει το Voodoo People των Prodigy σε ένα heavy metal ύμνο

Ένα νέο βίντεο με την ουκρανική Prime Orchestra, παίρνει το κλασσικό τραγούδι των Prodigy και με την βοήθεια βιολιών και κιθάρας, θα σας κάνει να χτυπιέστε στο γραφείο σας.

Οι Prodigy είναι το πιο metal dance γκρουπ όλων των εποχών. Είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός: κανένα άλλο συγκρότημα από τον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής δεν ακούγεται τόσο βαρύ ή παίζει τόσο σκληρά live και η παρέα από το Essex έχει τις θρυλικές εμφανίσεις στο Download Festival για να το αποδείξει. Ακόμη και οι Sepultura έχουν διασκευάσει το 2011 ένα από τα τραγούδια τους, δημιουργώντας μια ακόμα πιο δυνατή, μεταλλική εκδοχή του ύμνου τους, Firestarter του 1996.

Οι Sepultura σίγουρα δεν είναι το μόνο μουσικό συγκρότημα που πήρε ένα τραγούδι των Prodigy και του έδωσε ένα χέβι μέταλ lifting και δεν αναφερόμαστε στην αστεία διασκευή στο Firestarter από τον Gene Simmon, πριν από πολλά χρόνια. Αντιθέτως, το ουκρανικό ορχηστρικό συγκρότημα, Prime Orchestra κάνει ένα εντυπωσιακό medley των Prodigy, με αποκορύφωμα μια πλήρη εκδοχή του Voodoo People δίνοντάς το επικές διαστάσεις.

Το κομμάτι, που κυκλοφόρησε αρχικά το 1994 ως σινγκλ από το κλασικό δεύτερο στούντιο άλμπουμ των Prodigy, Music For The Jilted Generation, αγκαλιάστηκε από μια νέα γενιά μουσικόφιλων στα μέσα της δεκαετίας των ‘00 χάρη στην αναγέννηση του drum ‘n bass από μια ευγενική προσφορά των Pendulum. Αν και είναι μάλλον απίθανο η έκδοση της Prime Orchestra να έχει τον ίδιο αντίκτυπο, το νέο κομμάτι είναι ένα υπέροχο θέαμα που συνδυάζει έγχορδα σε ιλιγγιώδης ταχύτητες, ηλεκτρικές κιθάρες, κλασσική ορχήστρα και έναν DJ να ρίχνει το beat.

Video Url