Οι Foo Fighters ανεβάζουν teaser για νέο τραγούδι, μετά τον θάνατο του Taylor Hawkins

Instagram @foofighters

Οι Αμερικανοί rockers Foo Fighters, με τον τίτλο «Σκέφτεσαι αυτό που σκέφτομαι;» φάνηκε να δημοσίευσαν το πρώτο δείγμα με καινούργια μουσική, μετά τον θάνατο του ντράμερ Taylor Hawkins τον περασμένο Μάρτιο.

Οι θαυμαστές καλωσόρισαν την κίνηση-έκπληξη, με το συγκρότημα του Dave Grohl να ανεβάζει ένα βίντεο 12 δευτερολέπτων στο Instagram, που περιλαμβάνει ένα ορχηστρικό τμήμα ενός άγνωστου τραγουδιού. Σε λευκό φόντο, το κλιπ έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον καθώς περιέχει τις λέξεις «Σκέφτεσαι αυτό που σκέφτομαι;» αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για καινούργιο τραγούδι.

 

 

Η μουσική, η οποία διαθέτει ένα δυνατό riff και στιβαρά τύμπανα, έχει κάνει τους θαυμαστές να υποθέσουν εάν το κομμάτι είναι παιγμένο από τον αείμνηστο Hawkins πίσω από το κιτ ή αν είναι ο Dave Grohl. Προς το παρόν, λίγα άλλα είναι γνωστά για αυτό. Ωστόσο, ο πρωταγωνιστής του School of Rock, Jack Black και φίλος του Dave Grohl, σχολίασε απαντώντας στην ερώτηση: «Νομίζω ότι ναι».

 

Από τότε που οι Foo Fighters αποκάλυψαν ότι θα συνεχίσουν ως συγκρότημα στις αρχές του 2023, μετά τον θάνατο του Hawkins, οι θαυμαστές έκαναν εικασίες για τον μελλοντικό τους ντράμερ, με υποψήφιους για την θέση μια σειρά από μουσικούς, όπως ο Matt Cameron και ο Atom Willard, να προτείνονται . Ωστόσο, ο πρώτος διέψευσε πρόσφατα κάθε φήμη που τον συνδέει με την μπάντα.