The National – “Your Mind Is Not Your Friend” (Feat. Phoebe Bridgers)

Από το άλμπουμ First Two Pages Of Frankenstein

Οι National επιστρέφουν με άλλο ένα νέο τραγούδι από το First Two Pages of Frankenstein . Το « Your Mind Is Not Your Friend », το οποίο περιλαμβάνει τη Φοίβη Μπρίτζερς και έρχεται με ένα νέο ψυχεδελικό μουσικό βίντεο, σε σκηνοθεσία του αδελφού της Μπρίτζερς, Τζάκσον, και με πρωταγωνιστή τον αδερφό του Ματ Μπέρνινγκερ , Τομ.

Οι αδερφοί Μπέρνινγκερ γλεντούν στο δάσος και σε μια παιδική χαρά, φορώντας και οι δύο μαύρα κοστούμια. (Το Matt's τονίζεται με λοφία από φρέσκα λουλούδια.) Η Μπρίτζερς κάνει μια σύντομη εμφάνιση, παίρνοντας ένα μωρό που κάθεται στην παιδική χαρά. 

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, το «Your Mind Is Not Your Friend» γεννήθηκε όταν ο Matt Berninger έσπασε το μπλοκ κάποιου συγγραφέα. «Όταν αισθάνομαι κολλημένος, συχνά παίρνω ένα βιβλίο από το ράφι μόνο και μόνο για να βάλω μερικές λέξεις στο μυαλό μου και οι δύο πρώτες σελίδες του Frankenstein κατέληξαν να ενεργοποιούν το «Your Mind Is Not Your Friend»», είπε. «Το βιβλίο ξεκινάει με τον αφηγητή σε ένα ταξίδι κοντά στον Αρκτικό Κύκλο και αυτή η εικόνα της παρασυρόμενης με βοήθησε να γράψω για το ότι αισθάνομαι αποκομμένος και χαμένος και ότι δεν έχω σκοπό. Μόλις άρχισα να αντιμετωπίζω αυτόν τον περίεργο, θολό πανικό της έλλειψης ιδεών, όλα άρχισαν να ανοίγουν λίγο».

Video Url