Ο Philip Selway μιλάει για την επιρροή των Portishead και το μέλλον των Radiohead

Instagram @philipselway

Ο τραγουδιστής, συνθέτης και ντράμερ των Radiohead μιλάει για το νέο σόλο LP, Strange Dance στον δημοσιογράφο Kyle Meredith.

Ο Selway μας συστήνει τους τελευταίους του συνεργάτες του προσωπικού του συγκροτήματος, την επιρροή των Portishead στη μουσική του καριέρα και την παράνοια που κυριαρχεί σε όλο το LP. Ο Selway συζητά επίσης τη φήμη των Radiohead και την απομάκρυνσή τους από πιασάρικα τραγούδια και εικάζει αν θα έχουμε καινούργιο άλμπουμ από το θρυλικό συγκρότημα.

«Είμαστε όλοι πολύ πρόθυμοι να κάνουμε κάτι ξανά μουσικά», εξηγεί ο ντράμερ. «Εάν αυτό θα ξεκινούσε με ένα άλμπουμ, δεν ξέρω ακόμα, για να είμαι ειλικρινής μαζί σας. Αλλά, κάτι θα συμβεί μουσικά και θα δούμε πού θα πάει από εκεί».

Σημειώνοντας ότι το συγκρότημα δεν έχει παίξει μαζί από την περιοδεία τους το 2018, ο Selway συνεχίζει, «Όταν κάνουμε κάτι ξανά, θα είναι για τους σωστούς λόγους και αν βγει ένας δίσκος από αυτό, θα ήταν καταπληκτικό…  Θα χρειαστούμε χρόνο για να βρούμε τον δρόμο μας και να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον καλλιτεχνικά και οι υπόλοιποι έχουν κάνει τα δικά τους projects, επίσης. Οπότε όλοι έχουν αλλάξει μουσικά, αλλά αυτός είναι πραγματικά ο ενθουσιασμός και αναρωτιέμαι πώς θα ακούγεται όταν ενωθούμε ξανά».

Ακούστε τον Philip Selway να μιλάει για το τρίτο του προσωπικό άλμπουμ, Strange Dance και για τους Radiohead στο βίντεο παρακάτω. 

 

Video Url