Οι Kaiser Chiefs επιστρέφουν με το νέο τους single, Jealousy

Instagram @kaiserchiefs

«Μόλις ακούσεις το Jealousy, δεν θα μπορέσεις να το βγάλεις από το μυαλό σου».

Οι Kaiser Chiefs επιστρέφουν με την τελευταία τους κυκλοφορία, ένα νέο single με τίτλο Jealousy. Σε παραγωγή του Amir Amor και του Lewis Thompson, αυτό το κομμάτι είναι μια ισχυρή προσθήκη στον ήδη εντυπωσιακό κατάλογο του συγκροτήματος.

Το Jealousy είναι ένα τολμηρό και φωτεινό κομμάτι που αναδεικνύει την ικανότητα των Kaiser Chiefs να δημιουργούν εκρηκτικά ρεφρέν σε συνδυασμό με πιασάρικες μελωδίες. Με την βοήθεια των Lewis Thompson, Henry Tucker και RISC, το νέο σινγκλ είναι το τέλειο teaser για το επερχόμενο άλμπουμ του συγκροτήματος.

Αυτή η τελευταία κυκλοφορία ακολουθεί την επιτυχία του προηγούμενου σινγκλ τους, How 2 Dance, που είδε το συγκρότημα να φτάνει σε νέα ύψη δημοτικότητας, μέχρι την εμφάνισή τους στο Love Island. Οι Kaiser Chiefs ήταν πάντα γνωστοί για την ικανότητά τους να δημιουργούν διασκεδαστική και δωρεάν μουσική και το Jealousy δεν αποτελεί εξαίρεση. Σύμφωνα με τον τραγουδιστή Ricky Wilson, «Μόλις ακούσεις το Jealousy, δεν θα μπορέσεις να το βγάλεις από το μυαλό σου».

Όχι μόνο οι ηχογραφήσεις στο στούντιο έχουν τραβήξει μεγάλη προσοχή, αλλά το συγκρότημα έχει επίσης ξεσηκώσει τα πλήθη με μια σειρά από υπέροχες ζωντανές εμφανίσεις. Από την τελετή έναρξης των Invictus Games (ένα αθλητικό τουρνουά για βετεράνους) μέχρι headliners στη συναυλία, One Big Thank You της Virgin Radio, οι Kaiser Chiefs έχουν δείξει ότι είναι μια υπολογίσιμη δύναμη στη σκηνή.

Η κυκλοφορία του Jealousy σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το συγκρότημα, με ανανεωμένο ήχο που σίγουρα θα κάνει τους θαυμαστές να χορέψουν και με προγραμματισμένες live εμφανίσεις στο Lytham Festival και στη Benicassim της Ισπανίας. Με το Jealousy, η μπάντα έδειξε για άλλη μια φορά γιατί είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά και καινοτόμα γκρουπς στη μουσική σήμερα. 

 

Video Url