Ο Owen Wilson έχασε το ισόβιο πάσο του για τις συναυλίες των Rolling Stones μέσα σε 24 ώρες

Wikimedia Commons / Greg Mitchell & Georges Biard

Όταν επρόκειτο για ελεύθερη είσοδο και access to all areas σε συναυλία των Rolling Stones, ο Owen Wilson στάθηκε εξαιρετικά άτυχος.

Ο ηθοποιός, γνωστός για τους ρόλους του στο Zoolander και στους Γαμο-μπελάδες, αποκάλυψε ότι κάποτε του δώρισαν ένα ισόβιο πάσο που του επέτρεπε να παρακολουθήσει οποιαδήποτε συναυλία των Rolling Stones στον κόσμο - μόνο και μόνο για να χάσει αυτό το προνόμιο μέσα σε μια μέρα, αφού ανέβηκε κατά λάθος πάνω στη σκηνή κατά τη διάρκεια μιας από τις συναυλίες του θρυλικού ροκ συγκροτήματος στην Αργεντινή.

«Ήμουν κάπως φιλικός με κάποιους από το συγκρότημα και ένας γνωστός μου ήταν πολύ καλός φίλος με τον Mick Jagger», εξήγησε ο Wilson στο επεισόδιο της Τρίτης στο The Late Late Show. Μου δόθηκε αυτό το ειδικό all-access laminate πάσο, που είχε ισχύ για το υπόλοιπο της ζωής μου».

Ο Wilson σημείωσε ότι το δώρο ήταν «πραγματικά συναρπαστικό» για εκείνον, επειδή το πρώτο ζωντανό σόου που παρακολούθησε ποτέ, ήταν ένα από την περιοδεία «Tattoo You» των Stones το 1980.

«Εκείνο το βράδυ, στη συναυλία, σκέφτηκα να περιπλανηθώ στα παρασκήνια και να το δοκιμάσω. Είπα να πάω και να περπατήσω οπουδήποτε και να δω αν κάποιος με σταματήσει. Και κανείς δεν με σταματούσε πουθενά», είπε ο Wilson στον James Corden και στον καλεσμένο της εκπομπής, Jeff Goldblum. «Κατέληξα σε ένα σημείο όπου μπορούσα να κοιτάξω και να δω τον Mick Jagger στη σκηνή. Και ακριβώς εκείνη την στιγμή κατά την διάρκεια του Jumpin’ Jack Flash, τινάχτηκε και άρχισε να κατευθύνεται σχεδόν τρέχοντας προς τα πάνω μου».

Στη συνέχεια, ο frontman των Rolling Stones κατέληξε να κάνει σπριντ κατευθείαν προς έναν τελείως πανικόβλητο Wilson. «Αποδείχθηκε τελικά, ότι εκεί που στεκόμουν, ήταν κομμάτι της κύριας σκηνής και τότε κάποιος από την ασφάλεια της συναυλίας ήρθε τρέχοντας, φωνάζοντας να φύγω από εκεί και ότι δεν έπρεπε να βρίσκομαι σε αυτό το σημείο».

Το μπέρδεμα στοίχειωσε τον Wilson για το υπόλοιπο της βραδιάς. «Πήγα για ύπνο εκείνο το βράδυ σκεπτόμενος ότι αυτή ήταν μια τρομερή εμπειρία», είπε. Αλλά τα πράγματα έγιναν χειρότερα. «Τότε έλαβα ένα τηλεφώνημα το επόμενο πρωί από την ομάδα ασφαλείας του Mick που με ρώτησε αν έχω αυτό το πάσο. Ναι, το έχω ακόμα, απάντησα και μου είπαν ότι θα έρθουν αμέσως για να το πάρουν πίσω».

Αλλά, ο ηθοποιός αναγνωρίζει ότι ήταν λάθος του, αλλά και της επιλογής των ρούχων που φορούσε εκείνη την βραδιά, που του αφαιρέθηκε το τυχερό πάσο. «Η αλήθεια είναι ότι ήμουν ντυμένος με ένα λευκό μπλουζάκι και ένα άσπρο παντελόνι και αν βρίσκεσαι σε αυτό το μέρος της σκηνής - όπου δεν έπρεπε να είσαι - θα πρέπει να είσαι ντυμένος στα μαύρα όπου μπορείς αν αναμειχθείς πιο εύκολα», εξήγησε ο Wilson. «Λοιπόν, το κατάλαβα αργά. Υπάρχει μια συναυλία που πρέπει να γίνει. Δεν μπορεί ο κάθε βλάκας να του αποσπά την προσοχή».

Παρόλα αυτά, ήταν μεγάλη ατυχία για εκείνον να χάσει αυτό το μαγικό χαρτάκι. Όπως είπε ο Wilson, «το είχα μόνο για 24 ώρες».