Διακοπή σε συναυλία των Slipknot - Θαυμαστής σκαρφάλωσε στην κορυφή τεράστιου ηχείου

Copyright Instagram @slipknot

Δύο από τα σετ των Slipknot στο φεστιβάλ, Knotfest Australia διακόπηκαν λόγω των τρελαμένων θαυμαστών που σκαρφάλωσαν στους πύργους των ηχείων.

Μερικοί άνθρωποι θα κάνουν τα πάντα για να έχουν μια καλύτερη θέση σε ένα live. Για παράδειγμα, οι Slipknot αναγκάστηκαν να σταματήσουν το σετ τους στο Knotfest Australia στη Μελβούρνη, αφού ένας θαυμαστής ανέβηκε σε έναν τεράστιο πύργο ηχείων.

Πλάνα από τα κινητά του κοινού δείχνουν τον ορειβάτη να κάθεται πάνω σε έναν επικίνδυνα ψηλό πύργο ηχείων που βλέπει στη σκηνή. Έμεινε εκεί για πολλά τραγούδια, προκαλώντας χλευασμούς και κραυγές ενθάρρυνσης από το πλήθος από κάτω. Χρειάστηκε να βγει το ένατο τραγούδι του σετ, «The Heretic Anthem», πριν οι διοργανωτές του φεστιβάλ αναγκάσουν τελικά τον τολμηρό θαυμαστή να κατέβει.

«Σταματήσαμε την συναυλία επειδή υπάρχει κόσμος στον αέρα», ανέφερε μια ανακοίνωση μέσω των ηχείων. «Όποιος βρίσκεται σε έναν πύργο πρέπει να κατέβει, διαφορετικά η παράσταση δεν θα ξεκινήσει μέχρι να πατήσει στο έδαφος». Όταν ο θαυμαστής έφτασε τελικά στο έδαφος - όπου περικυκλώθηκε από φρουρούς ασφαλείας - οι Slipknot επέστρεψαν στη σκηνή και ο frontman Corey Taylor σχολίασε την κατάσταση επαινώντας κυρίως τους Αυστραλούς θαυμαστές του συγκροτήματος.

«Δεν μπορώ να σας καταλάβω, ρε φίλε» είπε ο Taylor. «Σας βλέπω να σκαρφαλώνετε, να πηδάτε και να κυλιέστε στη λάσπη , αλλά δεν μπορώ να μείνω θυμωμένος μαζί σας. Αυτή είναι μακράν μια από τις αγαπημένες μου χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Το εννοώ. Μας βοηθήσατε να βρεθούμε εδώ που είμαστε και δεν το ξεχάσαμε ποτέ αυτό,  γι' αυτό σας ευχαριστώ πολύ».

Προφανώς, βρέθηκε πολύ σύντομα άλλος ένας θαυμαστής που αντέγραψε τον αρχικό ορειβάτη , καθώς το Slipknot's Knotfest δύο ημέρες αργότερα στο Μπρίσμπεϊν σταμάτησε επίσης, διότι κάποιος σκαρφάλωσε σε έναν πύργο ξανά, σύμφωνα με το Setlist.fm χωρίς όμως να έχουν διαρρεύσει πλάνα. 

 

Video Url

 

Video Url