Ακούστε το νέο άλμπουμ της Lana Del Rey

Ακούγοντας το νέο άλμπουμ σκέφτηκα ότι αυτό που έχει κάνει εδώ και χρόνια, είναι άλμπουμ που κινούνται στον χώρο της Ambient, αλλά με στίχους, σαν να προσπαθεί να γράψει τραγούδια για ταινίες του David Lynch. ΚΖ 

Video Url

 

Το νέο άλμπουμ της Lana Del Rey  Did you know that there’s a tunnel under Ocean Blvd κυκλοφορεί τώρα μέσω της Interscope και της Polydor Records. 

Ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Δεκέμβριο, το άλμπουμ είναι η ένατη ολοκληρωμένη προσφορά της Del Rey και πρώτο από τότε που έβγαλε δύο δίσκους το 2021, τα Chemtrails Over the Country Club και Blue Banisters. Επιστρέφοντας σε έναν ήχο και ατμόσφαιρα που μοιάζει περισσότερο με την προηγούμενη δουλειά της - ιδιαίτερα το Norman Fucking Rockwell του 2019 με τη χαρακτηριστική νεοαμερικανική αφήγηση της 37χρονης.

Παραγωγή του Jack Antonoff μαζί με τους Mike Hermosa, Drew Erickson, Zach Dawes και Benji, το άλμπουμ διαθέτει περισσότερες συνεργασίες από μια τυπική κυκλοφορία της Del Rey. Εμφανίζονται το συγκρότημα Bleachers του Antonoff, ο Father John Misty, ο Jon Batiste, ο Tommy Genesis και ο πάστορας των διασημοτήτων Judah Smith.

Video Url