Η Taylor Swift βρίσκεται στην κορυφή των Trends με το «All Of The Girls You Loved Before»

Copyright Instagram @taylorswift

Η Taylor Swift βρίσκεται στην κορυφή του επίσημου Trending Chart αυτής της εβδομάδας με το κομμάτι, «All Of The Girls You Loved Before». 

Το τραγούδι ηχογραφήθηκε για να συμπεριληφθεί αρχικά στο άλμπουμ «Lover» του 2019, αν και τελικά δεν τα κατάφερε (μοιράζεται πολλές ομοιότητες με το ομότιτλο κομμάτι, το οποίο μπορεί να ήταν και ο λόγος που δεν μπήκε). Παρ’ όλα αυτά πρόσφατα κυκλοφόρησε για να κάνει την έκπληξη ως δώρο στους θαυμαστές της Taylor Swift μετά την έναρξη της περιοδείας The Eras Tour.

Μαζί με το «All Of The Girls You Loved Before» κυκλοφόρησαν τρία άλλα τραγούδια: τα «Eyes Open», «Safe & Sound» με τους Joy Williams και John Paul White και «If This Was A Movie».

 

 

Το «All Of The Girls You Loved Before» είναι έτοιμο  να κάνει το ντεμπούτο του στο Νούμερο 7 των charts. Θα γίνει το 22ο κομμάτι της σε βρετανικό Top 10 συνολικά και το πρώτο της χρονιάς, μετά το Anti-Hero (1), Lavender Haze (3) και Το Snow On The Beach με τη Lana Del Rey (4) πέρυσι.

Άλλες νέες συμμετοχές στο Official Trending Chart αυτή την εβδομάδα περιλαμβάνουν τον Jimin από τους κορεάτες BTS (Set Me Free - Pt 2), τον Ιρλανδό τραγουδιστή και τραγουδοποιό Hozier (Eat Your Young) και τον Lewis Capaldi με το συναισθηματικό νέο του κομμάτι, βγαλμένο από το επερχόμενο ντοκιμαντέρ του Netflix με το ίδιο όνομα (How I'm Feeling Now).

Όσον αφορά την ιστορία αυτών των τραγουδιών - το «Eyes Open» ήταν ένα τραγούδι που η Taylor είχε ηχογραφήσει προηγουμένως για το soundtrack της πρώτης ταινίας Hunger Games, όπως και το «Safe & Sound». «Το Safe & Sound» ήταν αρχικά ντουέτο με τους The Civil Wars. Έκτοτε το γκρουπ διαλύθηκε, αλλά η Taylor επανέφερε την ομάδα μαζί με το δίδυμο - Joy Williams και John Paul White - να συμμετέχουν στην σύνθεση του κομματιού.

Το «If This Was A Movie» προέρχεται από την πολυτελή έκδοση του τρίτου LP της, «Speak Now» της Taylor, ενώ το «All The Girls You Loved Before» είναι ένα τραγούδι που δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα πριν από τώρα και προέρχεται από ηχογραφήσεις του «Lover» σε παραγωγή Joel Little (Lorde).