Η Sister Bliss από τους Faithless μοιράζεται το νέο της σινγκλ, «Life Is A Melody»

Copyright Instagram @faithlessofficial

Το κομμάτι, το οποίο ανακοινώθηκε αρχικά νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, είναι μια συνεργασία με το ντουέτο παραγωγής Hyacinth & Apollo, που αποτελείται από τον Jinadu και τον μόνιμο κάτοικο του κλαμπ We Love Space στην Ίμπιζα, Jem Haynes. 

Το αρχικό κομμάτι συνοδεύεται από δύο πρόσθετες εκδοχές: μια μίξη στο «Those Were The Days» που αγκαλιάζει τον ήχο της δεκαετίας του '90 με τον οποίο οι Faithless έκαναν το όνομά τους και μια μίξη στο «Tuff» που εξερευνά έναν πιο σκοτεινό ήχο με noise στοιχεία.

Μιλώντας για το κομμάτι, η Sister Bliss είπε: «Όλα ξεκίνησαν σε ένα υπόγειο στο Νότιο Λονδίνο – εκεί είδα για πρώτη φορά τους Hyacinth & Apollo να παίζουν σε μια ιδιωτική συναυλία στο Λονδίνο στην οποία ήμουν  DJ και το live σετ τους  με εξέπληξε εντελώς».

«Μετά το απελευθερωτικό συναίσθημα του να παίζω σε ένα τεράστιο αριθμό φεστιβάλ το καλοκαίρι μετά από πολλαπλές αναβολές λόγω της πανδημίας, ήθελα να συμπυκνώσω αυτό το αίσθημα ευφορίας και έντασης του να βρίσκομαι ξανά στο δρόμο και τη δύναμη της μουσικής να μας φέρει κοντά άλλη μια φορά. Εμπνεύστηκα να προσεγγίσω τους Hyacinth & Apollo και όταν συγκεντρωθήκαμε για να δημιουργήσουμε το Life Is A Melody, η χημεία ήταν ξεκάθαρη».

Το σινγκλ σηματοδοτεί την πρώτη κυκλοφορία της Sister Bliss μετά τον θάνατο του πρώην συμπαίκτη της στο συγκρότημα Faithless, Maxi Jazz, τον Δεκέμβριο.

 

Video Url