Το νέο άλμπουμ των Def Leppard με τη Βασιλική Φιλαρμονική Ορχήστρα του Λονδίνου

To Βρετανικό συγκρότημα Def Leppard ένωσε τις δυνάμεις τους με τη Βασιλική Φιλαρμονική Ορχήστρα του Λονδίνου και δημιούργησαν ένα μοναδικό άλμπουμ. Το «Drastic Symphonies» περιέχει 15 ξεχωριστές και πιο σύγχρονες ενορχηστρώσεις των μεγαλύτερων επιτυχιών του συγκροτήματος με συνοδεία την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Λονδίνου.

«Οι Def Leppard πάντα απολάμβαναν να ξεφεύγουν από την περπατημένη», τόνισε ο τραγουδιστής Τζο Έλιοτ(Joe Elliott) στο Planet Rock. «Έτσι, όταν μας παρουσιάστηκε η πρόταση ...αρπάξαμε την ευκαιρία».

Η παραγωγή του άλμπουμ έγινε από τους Def Leppard, Ronan McHugh και Nick Patrick, ενώ τις ενορχηστρώσεις επιμελήθηκε ο Eric Gorfain. Οι ηχογραφήσεις της Βασιλικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας ξεκίνησαν τον Μάρτιο του 2022 στα θρυλικά Abbey Road Studios του Λονδίνου.

«Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό, όπου θα είχαμε κάτι κλασικό αλλά θα το παρουσιάζαμε με έναν ολοκαίνουργιο τρόπο. Ετσι ηχογραφώντας νέα μέρη, κάνοντας ρεμίξ σε παλαιότερους ήχους και αφαιρώντας κάποια από τα όργανά μας φτιάξαμε κυριολεκτικά ένα νέο άλμπουμ«, ανέφερε ο κιθαρίστας των Def Leppard, Φιλ Κόλεν (Phil Collen) και πρόσθεσε. «Ήταν μια εκπληκτικά εμπνευσμένη διαδικασία με αποκορύφωμα τη ζωντανή ηχογράφηση της RPO στα στούντιο Abbey Road. Μια απόλυτα ομαδική προσπάθεια που διήρκεσε περίπου ένα χρόνο».

Το «Drastic Symphonies» αναμένεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 19 Μαΐου. Η προγραμματισμένη περιοδεία μαζί με τους Mötley Crüe θα ξεκινήσει τον Μάιο από το Σέφιλντ της Αγγλίας.

Video Url