Η Taylor Swift κυκλοφόρησε τέσσερα νέα τραγούδια για την "The Eras Tour"

Τα περισσότερα από τα τραγούδια της έχουν αυτήν την επαφή με το παρελθόν που τα κάνουν αγαπητά σε μικρούς και μεγάλους.

Η Taylor έχει γράψει πολλά ωραία τραγούδια για ταινίες, όμως μόνιμα την αγνοούν οι σνομπ που κάνουν τις επιλογές ίσως λόγω της επιτυχίας της

 

Πραγματικά είναι αξιοθαύμαστο το ότι μετά από τόσα χρόνια συνεχίζει να γράφει τόσα όμορφα τραγούδια και είχα δίκιο στην αρχή που την είχα ξεχωρίσει και την προωθούσα, όταν άλλοι με κορόιδευαν και την θεωρούσαν ένα κορίτσι με εφήμερες επιτυχίες, από την αρχή είχα την συμπαράσταση της κόρης μου της Λουίζας που έχει πολύ καλό αισθητήριο και γούστο στην μουσική, απλά διάλεξε να ασχοληθεί με άλλα πράγματα, αν και είχε μια θητεία κοντά στον Πετρίδη για μερικά χρόνια στο Βήμα FM.

Η ποπ σταρ κυκλοφόρησε τις  «Taylor’s Version» των «Eyes Open», «Safe & Sound» και «If This Was A Movie», καθώς και ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι που ονομάζεται «All Of The Girls You Loved Before». Τα "Eyes Open" και "Safe & Sound" ήταν οι συνεισφορές της Swift στο soundtrack του Hunger Games του 2012, ενώ το "If This Was a Movie" εμφανίστηκε ως μπόνους κομμάτι στην πολυτελή έκδοση του άλμπουμ της Speak Now του 2010. Εν τω μεταξύ, το "All Of The Girls You Loved Before" είναι ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι από την εποχή του Lover.

Video Url

 

Video Url

 

Video Url

 

Video Url