Unknown Mortal Orchestra "Meshugga"

Αυτή την εβδομάδα, οι Unknown Mortal Orchestra κυκλοφορούν ένα νέο άλμπουμ, το V . Έχουμε ακούσει κάποια τραγούδια από αυτό μέχρι στιγμής — « Nadja », « Layla , και « I Killed Captain Cook » — και σήμερα έχουμε ένα ακόμη σινγκλ, το «Meshuggah».

Σε μια νέα συνέντευξη στο Apple Music 1, ο Ruban Nielson μίλησε λίγο για την απόφαση να ηχογραφήσει το άλμπουμ μεταξύ του Palm Springs και της Χαβάης, σε αντίθεση με την έδρα του συγκροτήματος στο Όρεγκον: «Είναι τόσο βροχερό και κάπως goth στο Πόρτλαντ», είπε. «Ήθελα να κάνω έναν δίσκο που ήταν πιο ανεβαστικός. Ήθελα κάτι που να είναι λίγο πιο αισιόδοξο. Αν πηδάω στην πισίνα, μπορεί να με κάνει να νιώθω πιο αισιόδοξος».

Η όλη προσέγγιση ήταν κάπως σαν, ας δούμε τι θα συμβεί», συνέχισε ο Nielson, συνεχίζοντας:

Το να είσαι προσεκτικός. Έγινε μια δημιουργική πρόκληση όπως «πραγματικά δεν θέλω να ανησυχώ για ένα εκατομμύριο πράγματα» — «Θέλω απλώς να επιστρέψω όπως ήμασταν στην αρχή». Παίξτε μια καλή παράσταση, μαζέψτε τα πράγματά σας, μπείτε στο λεωφορείο. Απλά νιώθουμε όπως παλιά. Πάντα ήμασταν μια αδύνατη, κακιά μαχητική μηχανή. Οτιδήποτε είναι επιπλέον, απλά το κόβουμε. Τώρα είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι. Λέγαμε, «πρέπει να επιστρέψουμε στην ενέργεια του πρώτου άλμπουμ». Παρακολουθούμε όλα αυτά τα κλιπ στο YouTube. Είναι όλοι τόσο γεμάτοι ενέργεια και είπα «ναι, αυτό θέλω — θέλω να επιστρέψω σε αυτό».

Ακούστε το "Meshuggah" παρακάτω.

Video Url