Η Lady Gaga με καθημερινό look ερμηνεύει το «Hold My Hand» στα χθεσινά Όσκαρ

Ο Tom Cruise μπορεί να μην ήταν παρόν στα φετινά Όσκαρ, αλλά η Lady Gaga εκπροσώπησε το Top Gun: Maverick με έναν αξιομνημόνευτο τρόπο, ερμηνεύοντας το «Hold My Hand» από το soundtrack της ταινίας και υποψήφιο για το καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι.

Η Gaga δεν χρειαζόταν συστάσεις για την ερμηνεία της στα Όσκαρ. Οι κάμερες στράφηκαν πάνω της, ενώ ήταν ήδη στη σκηνή, λέγοντας ότι έγραψε αυτό το «βαθιά προσωπικό» τραγούδι στο υπόγειο του στούντιο της, για το πώς όλοι χρειαζόμαστε ήρωες μερικές φορές. Η διάσημη τραγουδίστρια - που προηγουμένως εθεάθη ανάμεσα στο κοινό με φόρεμα και μακιγιάζ – φόρεσε ένα μαύρο τζιν και ένα μαύρο μπλουζάκι για την ερμηνεία και έβγαλε τελείως το μακιγιάζ της. Η εμφάνισή της ταίριαζε με το ξεκίνημα του «Hold My Hand», όπου η Gaga τραγούδησε a cappella πριν το κομμάτι κορυφωθεί σε ένα συναρπαστικό φινάλε.

Το «Hold My Hand» είναι η τρίτη υποψηφιότητα της Lady Gaga για Όσκαρ για ένα τραγούδι από soundtrack ταινίας, μετά το «Till It Happens to You» από το The Hunting Ground και το «Shallow» από το A Star Is Born (για το οποίο κέρδισε το 2019). Όλοι οι υποψήφιοι για το Καλύτερο Τραγούδι φέτος έπαιξαν στα βραβεία, συμπεριλαμβανομένων των Rihanna, Sofia Carson και Diane Warren, Stephanie Hsu, David Byrne και Son Lux, και Rahul Sipligunj και Kaala Bhairava. Το Όσκαρ τελικά πήγε στο Naatu Naatu από την ταινία RRR.

Το Top Gun: Maverick κέρδισε το εκπληκτικό ποσό των 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο παγκόσμιο box office. Ήταν υποψήφιο για έξι Όσκαρ φέτος, συμπεριλαμβανομένων Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου, Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού, Καλύτερου Ήχου, Καλύτερης Μοντάζ Ταινιών και Καλύτερων Οπτικών Εφέ και κέρδισε αυτό του Καλύτερου Ήχου. Όσο για την Lady Gaga, το επόμενο έργο της στον κινηματογραφικό κόσμο θα είναι ως Harley Quinn στο επερχόμενο sequel του Joker.