Το Glendale της Αριζόνα θα αλλάξει το όνομα του προς τιμή της Taylor Swift

Copyright Instagram @taylorswift

Η πόλη του Glendale της Αριζόνα θα αλλάξει προσωρινά το όνομά της για να τιμήσει την Taylor Swift, πριν από την έναρξη της περιοδείας της Eras Tour.

«Δεν χρειάζεται να ηρεμήσουμε, είμαστε ατρόμητοι και κάνουμε κάτι πολύ ασυνήθιστο για να γιορτάσουμε το γεγονός ότι οι συναυλίες της Taylor ξεκινούν εδώ!», αναφέρει μια δήλωση από την πόλη που είναι φορτωμένη με πολλούς από τους τίτλους τραγουδιών της Swift, σύμφωνα με το Fox 10 Phoenix. «Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι είναι μια από τις πιο σημαντικές καλλιτέχνιδες της γενιάς της και γράφουμε τη δική μας ιστορία αγάπης για εκείνη και χαιρετάμε κάθε Swiftie με στυλ!»

Ο δήμαρχος του Glendale, Jerry Weiers αναμένεται να ανακοινώσει το νέο όνομα τη Δευτέρα. Θα τεθεί σε ισχύ για τις 17 και 18 Μαρτίου, τις δύο ημέρες που η Taylor θα εμφανιστεί στο State Farm Stadium στο Glendale.

Είναι αδύνατο να συζητήσουμε την περιοδεία Eras Tour χωρίς να αναφέρουμε την πολύ κακή οργάνωση για την προπώληση εισιτηρίων από το Ticketmaster, το οποίο πυροδότησε έρευνα από τον Γενικό Εισαγγελέα του Τενεσί, Jonathan Skrmetti και τελικά έφθασε μέχρι την Γερουσία. Η Swift μίλησε για το συμβάν και παραδέχτηκε ότι ήταν «πραγματικά δύσκολο» να εμπιστευτεί ανθρώπους εκτός της ομάδας της για την εκτέλεση του οράματός της.

«Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι δυσκολεύτηκαν τόσο πολύ να βγάλουν εισιτήρια και προσπαθώ να καταλάβω πώς μπορεί να βελτιωθεί αυτή η κατάσταση από εδώ και πέρα», είπε. «Δεν πρόκειται να δικαιολογήσω κανέναν, διότι τους ρωτήσαμε πολλές φορές αν μπορούσαν να αντεπεξέλθουν σε αυτό το είδος της ζήτησης και μας διαβεβαίωσαν ότι μπορούσαν».

 

 

Η περιοδεία Eras Tour θα ξεκινήσει στο Glendale στις 17 Μαρτίου.