Σε κυκλοφορία το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ της Miley Cyrus, Endless Summer Vacation

Copyright Instagram @mileycyrus

Η Miley Cyrus μοιράστηκε το νέο της άλμπουμ, Endless Summer Vacation το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα 10 Μαρτίου από την Columbia.

Η Cyrus ηχογράφησε το Endless Summer Vacation στο Λος Άντζελες, με συμπαραγωγούς τους Kid Harpoon, Greg Kurstin, Mike WiLL Made-It και Tyler Johnson. Σε ένα δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε, το περιέγραψε ως ένα «ερωτικό γράμμα προς το Λος Άντζελες» και «μια αντανάκλαση της δύναμης που βρήκα στο να εστιάσω τόσο στη σωματική όσο και στην ψυχική μου ευεξία». Το artwork του άλμπουμ είναι από την Brianna Capozzi και εκτελέστηκε πλήρως χωρίς οπτικά εφέ.

Το Endless Summer Vacation αποτελείται από 12 κομμάτια συνολικά - συμπεριλαμβανομένου του single "Flowers" και έχει ως καλεσμένους την folk τραγουδίστρια και τραγουδοποιό, Brandi Carlile και την αυστραλή τραγουδίστρια και στιχουργό, Sia. 

Μαζί με την κυκλοφορία του άλμπουμ υπάρχει και ένα συνοδευτικό βίντεο στο Disney+ που ονομάζεται Endless Summer Vacation (Backyard Sessions), στο οποία η Cyrus ερμηνεύει διαφορετικές εκδοχές των τραγουδιών του άλμπουμ, καθώς και το κλασικό της "The Climb". Το τελευταίο της άλμπουμ, Plastic Hearts, κυκλοφόρησε το 2020. Πέρυσι, κυκλοφόρησε ένα ζωντανό άλμπουμ με τίτλο ATTENTION: MILEY LIVE.