Ο Lemmy «δεν είχε ιδέα» ότι πέθαινε, σύμφωνα με τον πρώην ντράμερ των Motörhead, Mikkey Dee

Wikimedia Commons / John Gullo

Σύμφωνα με τον πρώην ντράμερ των Motörhead, Mikkey Dee, ο Lemmy δεν είχε σκεφτόταν καθόλου την πιθανότητα του θανάτου του, επειδή ήθελε απλώς να συνεχίσει να «ζει την κανονική του ζωή τόσο πολύ».

Ο Mikkey Dee αποκάλυψε ότι ο μπασίστας - τραγουδιστής και ηγέτης των Motörhead, Lemmy Kilmister, δεν γνώριζε πόσο σοβαρή ήταν η κατάσταση της υγείας του πριν από το θάνατό του το 2015 και ότι η προοπτική να συμβεί το χειρότερο δεν είχε μπει καν στο μυαλό του. Μάλιστα, ο ντράμερ λέει ότι ο Lemmy δεν είχε καν ιδέα ότι πέθαινε.

Σε μια νέα συνέντευξη με τον Rodrigo Altaf από το site, Sonic Perspectives, όταν ο Dee ρωτήθηκε αν ο θρυλικός μουσικός γνώριζε τι του επιφυλάσσει το μέλλον τους μήνες πριν από το θάνατο του, απάντησε: «Όχι, δεν νομίζω ότι γνώριζε. Ξέρω ότι δεν έκανε καθόλου τέτοιες σκέψεις».

 

 

«Πάντως, πάλευε με την υγεία του και αυτό μεγάλο πρόβλημα για τον Lemmy, διότι ήθελε τόσο πολύ να ζήσει την κανονική του ζωή. Αλλά, είχε μερικές καλές και μερικές κακές μέρες».

Ο Lemmy πέθανε σε ηλικία 70 ετών στις 28 Δεκεμβρίου 2015, λίγο αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο. Τον Ιανουάριο, το υπόλοιπο συγκρότημα κυκλοφόρησε το μέχρι πρότινος θαμμένο κομμάτι, Greedy Bastards, από το special edition set, Seriously Bad Magic.

Video Url

 

Το πακέτο περιλαμβάνει πολλά ακυκλοφόρητα κομμάτια των Motörhead, όπως το προαναφερθέν σινγκλ, καθώς και μια ζωντανή εμφάνιση από το συγκρότημα στο Φεστιβάλ Mt. Fuji του 2015 και μια συνέντευξη με τον Lemmy, από τον ειδικό στους Motörhead, Robert Kiewik. Το set συνοδεύεται επίσης με τη δική του πλακέτα ouija, για όποιον επιθυμεί να συνομιλήσει με τον Lemmy από τον άλλο κόσμο.

Video Url