Οι Christine and the Queens ανακοινώνουν νέο άλμπουμ και μοιράζονται καινούργιο βίντεο

Copyright Instagram @christineandthequeens

Οι Christine and the Queens θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ, Paranoïa, Angels, True Love, στις 9 Ιουνίου. Η συνέχεια του περσινού Redcar les adorables étoiles (prologue) περιλαμβάνει συνεργασίες με την Madonna και την Αμερικανίδα ράπερ, 070 Shake με παραγωγή από τον Mike Dean. Δείτε παρακάτω το βίντεο για το σινγκλ "To Be Honest", που γυρίστηκε από τον ίδιο τον Chris.

Video Url

Ο Chris είπε σε ένα δελτίο τύπου: «Αυτός ο νέος δίσκος είναι το δεύτερο μέρος μιας οπερατικής απόπειρας που περιλαμβάνει επίσης το Redcar les adorables étoiles του 2022. Παίρνοντας έμπνευση από την ένδοξη δραματουργία του εμβληματικού θεατρικού έργου του Tony Kushner, Angels in America, το Redcar ήταν πολύχρωμο και παράλογο όπως ο Prior (ο βασικό χαρακτήρας του έργου) όταν στάλθηκε στον τρελό ονειρόκοσμό του».

«Η συνέχεια με τίτλο, Paranoïa, Angels, True Love είναι ένα κλειδί για μια μεταμόρφωση που ανοίγει την καρδιά, μια προσευχή προς τον εαυτό - αυτόν που αναπνέει μέσα από όλες τις αγάπες από τις οποίες αποτελείται. Η πραγματική αγωνία του Prior στο Angels in America είναι ένα βαθύ, οδυνηρό γίγνεσθαι, ένα ρέμα όλων των υδάτων και των αναμνήσεων, που επιτρέπει στους αγγέλους να βυθιστούν βαθιά και να προσφέρουν αγάπη που αλλάζει την αφήγηση - μια ανάπαυλα στην πραγματική αγάπη».