Για την κατάσταση της υγείας του Phil Collins, μίλησε ο Mike Rutherford των Genesis

Copyright Instagram @genesis_band

Ο Mike Rutherford των Genesis, σε μια εμφάνισή του στο BBC Breakfast μίλησε για την κατάσταση της υγείας του Phil Collins, ο οποίος μαστίζεται από διάφορα προβλήματα τα τελευταία 10 χρόνια.

Μιλώντας στους παρουσιαστές, ο 72χρονος εξέφρασε ότι ο Phil Collins ο οποίος είναι και αυτός 72 χρονών, είναι «ακινητοποιημένος σε μεγαλύτερο βαθμό από ό,τι ήταν παλιότερα», καθώς συζητούσε για την προηγούμενη περιοδεία τους.

«Ο Phil είναι πολύ πιο ακίνητος από ό,τι ήταν τα προηγούμενα χρόνια», δήλωσε ο Mike. «Είναι κρίμα, αλλά στην περιοδεία ήταν σε καλή διάθεση και τώρα είναι καλά στο σπίτι του, απολαμβάνει τη ζωή. Έχει δουλέψει τόσο σκληρά όλα αυτά τα χρόνια, νομίζω ότι απολαμβάνει τον χρόνο του στο σπίτι», πρόσθεσε.

Ο Mike αποκάλυψε επίσης ότι ο γιος του Phil, ο Nic, είχε έρθει μαζί τους στην περιοδεία καθώς ο ντράμερ τους δεν μπορούσε να τα καταφέρει. «Ο κανονικός μας ντράμερ, ο Gary δεν μπορεί να το κάνει αυτό, οπότε ο Nic θα παρέμβει και είναι ένας φανταστικός ντράμερ», επιβεβαίωσε ο Mike.

Όταν ρωτήθηκε αν ο Phil θα ήταν περήφανος που θα έβλεπε τον γιο του στη σκηνή με τους πρώην συμπαίκτες του, ο Mike απάντησε: «Νομίζω ότι ναι, στη σκηνή στην τελευταία περιοδεία ήταν πολύ ωραίο που ήταν οι δυο τους δίπλα δίπλα».

Ο Phil πάσχει από σοβαρά προβλήματα υγείας για περίπου 15 χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της οξείας παγκρεατίτιδας, ενός τραυματισμένου σπονδύλου στο πάνω μέρος του λαιμού του που τον οδήγησε σε σοβαρή νευρική βλάβη και πρόβλημα στα πόδια του που τον αναγκάζει τώρα να φορά ορθοπεδικά παπούτσια.

Οι Genesis, στην τελευταία τους περιοδεία πέρυσι, είπαν στους θαυμαστές ένα συναισθηματικό και τελευταίο αντίο με έναν Phil Collins πιο αδύναμο από ποτέ.