Η Florence Welch διασκευάζει No Doubt για την δεύτερη σεζόν του Yellowjackets

Copyright Instagram @florence

Η Florence Welch έχει φτιάξει την τέλεια διάθεση για τη 2η σεζόν του Yellowjackets από το τηλεοπτικό δικτύου Showtime, μοιράζοντας ένα teaser στο twitter, από την διασκευή της στο "Just a Girl" των No Doubt.

Στο βίντεο κλιπ, η Welch ψάχνει την γκαρνταρόμπα της, βγάζοντας τελικά και φορώντας το χαρακτηριστικό Yellowjackets φοιτητικό μπουφάν. «Τόσο χαρούμενη που επιλέχθηκα για την ομάδα φέτος», έγραψε στη λεζάντα.

Η εκδοχή της Welch για τον φεμινιστικό ύμνο των No Doubt ταιριάζει πλήρως στον κόσμο του Yellowjackets με το αυθεντικό τραγούδι του 1996 (ίδια χρονιά με το φανταστικό αεροπορικό δυστύχημα της σειράς) να συνδυάζει ska, pop και τον εμψυχωτικό λυρισμό της Gwen Stefani, σε συνδυασμό με το νεύρο και την ενέργεια που βγάζει η διάσημη τραγουδίστρια. 

Η επιλογή των No Doubt, συγκεκριμένα, δεν είναι πολύ μεγάλη έκπληξη από την Welch, η οποία έχει μιλήσει στο παρελθόν για το πώς έχουν επηρεάσει τη μουσική της. Το 2012, είπε στο Entertainment Weekly ότι πολλά από τα κομμάτια του Tragic Kingdom (1995) ήταν από τα πρώτα τραγούδια με τα οποία είχε «εμμονή».

 

Video Url

 

Η σειρά Yellowjackets είναι από τις αγαπημένες σειρές του κοινού από την πρεμιέρα της το 2021. Η υπόθεση ακολουθεί μια ομάδα ποδοσφαίρου κοριτσιών που είχαν την ατυχία να ταξιδεύουν με αεροπλάνο, όταν ένα ατύχημα τους παγιδεύει σε μια ερημική περιοχή του Καναδά. Η σειρά μέσα από flashbacks διηγείται τις ζωές και τις τραυματικές εμπειρίες όσων επιβίωσαν.

 

Video Url

 

Απαντώντας στο teaser, η επίσημη σελίδα του Yellowjackets έγραψε: «Break a leg!» Η 2η σεζόν της εκπομπής έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στο Showtime στις 24 Μαρτίου. Όσο για την Welch, εργάζεται επίσης σε μια μεταφορά στο Broadway του The Great Gatsby που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα το 2024.