Η Charli XCX και ο George Daniel των 1975 διασκευάζουν το «Welcome to My Island» της Caroline Polachek

©readdork.com

Η Charli XCX και ο George Daniel των 1975 remίξαραν το τραγούδι «Welcome to My Island» της Caroline Polachek το οποίο θα συμπεριληφθεί στο επερχόμενο album της, «Desire, I Want to Turn Into You», που θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Charli XCX και η Caroline Polachek συνεργάζονται. Το 2021, συνεργάστηκαν με την Christine and the Queens για το τραγούδι «New Shapes», το δεύτερο single από το άλμπουμ του 2022 «Crash», της Charli XCX. Η Polachek επίσης έχει τραγουδίσει μαζί με την Charli XCX στο τραγούδι «Tears», το οποίο συμπερηλήφθηκε στο album της Charli XCX, «Pop 2» (2017).

Video Url

 

Το «Desire, I Want to Turn Into You» είναι το 4ο album της Polachek. Το τελευταίο βγήκε το 2019 με τον τίτλο «Pang». Και τα δύο album έχουν κάτι κοινό: τις συνεισφορές των Danny L Harle, Dan Nigro και Jim-E Stack. Μαζί με το «Welcome to My Island» η Polachek έχει κυκλοφορήσει τα singles, «Sunset», «Billions», «Bunny Is a Rider». Αναμένεται επίσης, η περιοδεία της σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική τον επόμενο μήνα. 

Ακούστε το ανεβαστικό remix του «Welcome to My Island» από τους Charli XCX και George Daniel:

Video Url