Οι Måneskin στρατολογούν τον Tom Morello για το νέο τους σινγκλ, Gossip

Copyright instagram @maneskinofficial

Οι Måneskin επιστράτευσαν το ταλέντο του κιθαρίστα Tom Morello για το νέο τους single Gossip. Το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος RUSH! προσγειώνεται την επόμενη εβδομάδα.

Το κομμάτι ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα και θα εμφανιστεί στο τρίτο στούντιο άλμπουμ τους, το οποίο θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου και θα περιλαμβάνει τα προηγούμενα single «The Loneliest», «Supermodel» και «La Fine».

Το Gossip είναι ένα rock'n'roll κομμάτι με βαριές κιθάρες και αδυσώπητο ρυθμό. «Έφερε λίγη οργή στους Måneskin!», είπε σε μια δήλωση ο ντράμερ του συγκροτήματος, Ethan Torchio.

Ο τραγουδιστής Damiano  David πρόσθεσε: «Η τεράστια εμπειρία του Tom Morello μάς επέτρεψε να πάρουμε στοιχεία για το πώς να εμφανιζόμαστε σε συναυλίες χωρίς να το σκεφτόμαστε υπερβολικά. Δεν μπορούμε να τον ευχαριστήσουμε αρκετά για την παρουσία του σε αυτό το κομμάτι. Είναι τιμή για όλο το συγκρότημα».

Συζητώντας την προέλευση του τραγουδιού, η μπασίστρια Victoria De Angelis είπε: «Το τραγούδι προήλθε από ένα riff που είχε γράψει ο Thomas Raggi πριν από λίγο καιρό και το οποίο κρατούσαμε και συνεχίζαμε να αναπτύσσουμε. Στη συνέχεια, ο Tom Morello ενώθηκε μαζί μας και έφερε αυτό το κάτι παραπάνω στους Måneskin».

Για το τραγούδι, ο Raggi πρόσθεσε: «Ο Tom είναι ένας από τους καλύτερους μουσικούς που πάντα άκουγα και μάθαινα. Το να παίζεις μαζί του είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είναι ένα τεράστιο δώρο και ένα προσωπικό highlight αυτής της απίστευτης χρονιάς».

Εν όψει της κυκλοφορίας του «Gossip», ο frontman των Måneskin, Damiano David, ξύρισε το κεφάλι του, με τον κιθαρίστα Thomas Raggi να δίνει στον David μια νέα buzzcut εμφάνιση καθώς παρακολουθούσαν οι σύντροφοί τους.

 

Το "Gossip" συνεχίζει το στυλ του πιασάρικου χορευτικού ροκ των Måneskin, αλλά προσθέτει μερικά διακριτικά παραμορφωμένα τμήματα κιθάρας από τους Rage Against the Machine. 

Οι Måneskin είναι υποψήφιοι για το καλύτερο νέο συγκρότημα στα Grammys 2023, μαζί με τους Anitta, Domi & JD Beck, Latto, Omar Apollo, Samara Joy, Muni Long, Tobe Nwigwe, Molly Tuttle και Wet Leg. 

Video Url